Inlägget är i samarbete med Globalstäd Service AB.

Vet du vad jag drömmer om lite så där i hemlighet? Det låter egentligen kanske allvarligare än vad det är nu, men jag ska alldeles strax berätta för dig. Jo det är så att jag drömmer om att skaffa städhjälp här hemma. Inte så att jag menar att jag skulle behöva det dagligen, men någon gång i veckan eller kanske i månaden. Någon som kom hem hit och grovstädade, kanske tvättade fönstren och fixade badrummet så där skinande rent som man drömmer om. Jag förstår att det här låter som rena lyxen, och det är det ju. Men just nu som arbetande och studerande så känner jag att tiden för städning är något som tar alldeles för mycket tid. Det är sådana gånger när man då ramlar över företag som tycks finnas på andra orter som till exempel hemstädning helsingborg där det tycks finnas.

Jag kan ju inte låta bli att fundera på om det finns något liknade här där jag bor också? För hur underbart skulle det inte vara att slippa städa själv, att någon annan renbäddat min säng. Att komma hem efter en lång arbetsdag och kliva in i ett hem som doftar nystädat. Det är lyx, och det är kanske sådant man som vanlig arbetstagare provocerar genom att önska sig. Men visst får man ändå önska och drömma? För vem drömmer inte ibland om mer tid till annat än städning. För visst det är absolut skönt när man städat klart hemma, men handen på hjärtat nog hade det även varit galet skönt om någon annan gjort det åt en då och då? Jag menar man kan gå och damma och dammsuga smått men den här rejäla städningen, den drömmer jag fullt och heligt att någon annan kunde göra åt mig ibland.

Trots att jag nu låter som att städning inte är något för mig, är jag väldigt noga med att städa och jag älskar att ha rent och fint runt mig, så det är absolut inte så att jag inte lägger ner tiden på att städa själv. Dock skulle det vara grymt att slippa göra det då och då. Så en sån här tjänst skulle vara något helt klart för mig, man får ju drömma i alla fall.

4 kommentarer

  1. Jag är beroende av snyggt och rent. Nu när jag är heldagsledig tar jag givetvis ansvar för detta själv. De senaste 20 åren när jag arbetat har vi haft hjälp med städningen var annan vecka. Det var värst var enda krona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: