My little pony – Suprise Twins pony.

Idag var jag till PMU, där fanns denna My little pony. En G1:a jag letade runt för att se om hennes tvillingar fanns någonstans också, men de fanns inte där. Jag har henne i två exemplar redan, dock saknar jag hennes tvillingar. Vem vet en dag kanske man får tag på dessa också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “My little pony – Suprise Twins pony.

 • 16 januari, 2020 at 21:15
  Permalink

  Jag verkligen älskar mlp 🙂 hade en stor samling men förlorade alla i branden i juli, fy fan så ja mår skit för det..förlorade så mycket jag så gärna hade velat ha kvar 🙁 Klart du kan hitta de, ge inte upp 🙂

  Reply
 • 16 januari, 2020 at 21:24
  Permalink

  Har Du Dina ponys framme eller var har Du dem?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: