Som varje vecka i Facebookgruppen Social media support & share group så är det alltså länkregn igen. Så himlans roligt verkligen! Passa på att bli medlem du med.

Hannafialotta skriver om: Fyra månader med Keto.

Jessica Burman skriver om: En klantig sak jag gjort.

2barnsmamma och fru skriver om: En ny vecka med nya bekymmer.

Annica Trebarnsmamma skriver om: Ätstörningar UNS.

2 kommentarer

  1. Idag har jag en ätstörning, ingen mat smakar mig längre 😞 Efter utmattningssyndromet och cancer smakar det mesta illa, Vi gjorde mat i slow cockern idag, det som folk oftast tycker är fantastiskt gott, vi följde receptet slaviskt, kära maken tyckte det var supergott…. Jag åt en halv potatis och några bitar kött…sedan åkte resterna ned i hönshinken…Igår blev det en halv calzone… Allt smakar “pyton” Vad gör jag?
    Kort recently posted..Sotis, vildkatten 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: