Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Grillat är alltid godast.

Inlägget är i samarbete med Gogrilla.se

Nog kan man reagera lite smått när man ser rubriken så här i januari? Grillat det hör väl ändå sommaren till? Eller åtminstone våren? Ja visserligen men i ett väder som påminner mer om april än januari kan man lika väl börja prata om den kommande grillsäsongen. Själv älskar jag att äta grillat och så gör sonen med, vi brukar åka ut till sonens pappa sommartid och grilla tillsammans och det är någon speciellt både med smaken och alla dofter där tillsammans.

Visste ni att det finns ett enkelt sätt att tjäna pengar till klassen? Det är att sälja grillsåser, tacokit, senap och ketchup samt grillkassar? Som lärare brukar jag ofta se olika beställningslistor i personalrummet där man kan beställa och det är så himla smidigt eftersom man dels får prova något nytt, men även vet att man sponsrar en klass som vill åka på klassresa någonstans. Jag tycker alltid det känns extra fint det där med att sponsra klasser, det är absolut inte enkelt för barn idag att ta sig iväg på en resa tillsammans så att då ges möjlighet att sälja något för att komma iväg på den där resan tycker jag är en perfekt sak att satsa på.

Sedan som nu när vi någonstans börjar gå mot ljusare tider, brukar det i alla fall för mig börjas funderas mer kring mat och vad som kan vara gott till sommaren. Jag tänker att just tacokit som ett exempel är sådan man redan idag kan ha hemma. Många kör ändå tacofredag så om man nu inte vill vänta tills grillsäsongen kan man ändå satsa på lite tacokit i väntan på sommarens grillsäsong, många av oss säger ändå inte nej till en tacokväll? Så då kan man börja med att handla det, för att sedan se till att eleverna säljer mera.

6 Comments

  1. Rubriken stämmer så väl och nu fick du mig att drömma mig bort till grillad halloumi, grillspett och riktiga köttbitar på grillen. Även fisk och grönsaker. Aaaaah! Tänk att jag kommer grilla på VÅR GÅRD till våren (jag skulle nog säga sommaren för jag tror snön håller i sig till maj) ?

  2. Jag tycker det är lite ologiskt 😀 Man grillar på sommaren när det är varmt…borde man inte grilla på vintern när det ä kallt??? Äsch…vi grillar lite då o då 🙂 Ha en fin söndagkväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: