Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Skvallertidningar är något som…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker är riktigt roligt med skvallertidningar, jag brukar liksom slänga mig över såna tidningar hos tandläkaren, vårdcentralen eller liknade. Det är alltid kul att läsa lite om kändisar.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet
Klimakteriehäxan
Geddfish
Marianne

29 Comments

 1. Kan va kul ibland me lite skvaller fast man må tänka de också e människor osv men förstår ändå njutningen av de lite iaf hahah

 2. Förr kunde det vara kul att läsa lite skvaller men numera har jag insett att det är så fåniga rubriker och så många lögner bakom, så det är en utgift jag sparar in.
  Men, OK, hos frissan, då 😀

 3. Jag läser de när jag kommer på en plats där de finns men jag skulle aldrig få för mig att gå och köpa en skvallertidning! Kram

 4. Tänk vad olika det kan vara, jag tycker verkligen det enda som är roligt i skvallertidningar är ”vem bar den bäst” ? Men många kastar ju sig över de där tidningarna! Lyckligt för mig då inredningsmagasinen ofta finns kvar.

 5. Alltså.. Tidigare köpte jag en hel del såna tidningar. Men insett nu jag kan läsa de artiklarna på nätet.. Haha..:p Men hos tandläkaren, osv så tar jag gärna sådana tidningar. Lättläst helt enkelt. Men gillar annars typ Allers också, för novellerna.

 6. Eftersom jag jobbar i en butik ser jag dessa omslag och får liksom nog där, jag kan till och med bli riktigt irriterad över hur de kan ha mage att skriva allt de gör om våra artister och kändisar.

 7. Jag tycker också om att bläddra i skvallertidningar. Nästan alla människor förnekar att de läser sådana men ändå säljs tidningarna och de säljer bra. Undrar varför det inte är rumsrent att erkänna att man läser dem?

 8. åhh ja gillar också tidningar, fast sällan jag köper hem just dom här skvallertidningarna, dock händer det jag köper tidningen modern psykologi och tidningen nära dom är helt klart två av mina favoriter ?❤

 9. Jag läser inte skvallertidningar så ofta vet att jag som barn älskade att läsa hänt extra. Men nu som vuxen händer det bara någon gång ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: