Idag fyller jag sweet 36.

Började dagen med mysfrulle tillsammans med William. Några mackor, juice och kaffe. Begav mig sedan ner till Stadsbiblioteket för att rätta nationella prov med några kollegor. Sedan vid 14:00 begav jag mig hemåt, handlade tårta på Maxi och hämtade ut min gratis bukett med rosor från Plantagen, där köpte jag även en vad för rosorna.

Efter att jag handlat begav jag mig hemåt för att städa. Jag skulle nämligen få gäster mot kvällen. Mina gäster var, Björn, Williams farmor och hennes karl, Williams farfar och faster och så William så klart som egentligen inte är en gäst men han var självklart med. Jag fick jättefina tulpaner av William farfar och faster.


Det jag hade handlat på Maxi var denna bulltårta ovan, den var riktigt god. William bakade choccolat cookies samt brownies igår kväll som vi även åt idag. Jag fick en Aloe Vera planta av Willams farmor och hennes karl. Jättebra, för jag har länge tänkt att en sådan skulle jag vilja ha. Perfekt vid sår och liknade. Björn hade visst råkat tappa bort paketet jag skulle få från William så det kommer väl fram någon gång antar jag.


Jag har haft en jättefin dag och måste tacka för alla grattis på Facebook, SMS och Instagram. Är så galet seg bara på att tacka men ska nog hinna med saken! Är riktigt trött nu så ska bege mig mot sängen strax, blev verkligen uppvaktad denna sweet 36 dag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Idag fyller jag sweet 36.

 • 11 februari, 2020 at 21:16
  Permalink

  Den Bulltårtan ser riktigt god ut. Visste inte att det fanns såna tårtor. Så trist att paketet var spårlöst, men som du säger de kommer nog fram någon gång. Aloe Vera planta är så bra och smidigt. Själv kör jag på aloe Vera gel från Spanien 🙂

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 21:16
  Permalink

  Den Bulltårtan ser riktigt god ut. Visste inte att det fanns såna tårtor. Så trist att paketet var spårlöst, men som du säger de kommer nog fram någon gång. Aloe Vera planta är så bra och smidigt. Själv kör jag på aloe Vera gel från Spanien 🙂 Grattis ännu en gång på din födelsedag 😃🎉

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 21:54
  Permalink

  Tappade Björn bort Ditt paket… har han lagt det på ett bra ställe tro 🙂

  Än en gång GRATTIS <3 <3

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 22:36
  Permalink

  Men GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN du fina bloggvän och medmänniska. Du om någon, som är så mån och fin om andra förtjänar verkligen att bli firad med pompa och ståt eller precis så just du vill ha det. Jag tänker inte på att det faktiskt skiljer en del år mellan oss men det är nog för att jag i min krets har nästan uteslutande personer från 30 år och uppåt. Stor grattiskram!

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:22
   Permalink

   Tack fina du <3 . Åh så himla fint skrivet av dig :). Jag brukar heller aldrig märka sådant, som yngre så kände jag mig alltid äldre än alla andra så det där med ålder har liksom aldrig varit något jag tänkt på. Kan umgås med i princip alla. Tänker aldrig på om någon är äldre eller yngre :).

   Reply
 • 11 februari, 2020 at 22:42
  Permalink

  Stort grattis på födelsedagen! Vilken fin födelsedag du fick och jag ser att William har bakat mina favoritkakor: chocolate chip cookies. Aloe vera är bra. Jag har också en aloe vera-planta. Hade klia på mitt finger och var alldeles röd, strök på lite färsk aloe vera från min planta och direkt lindrades det. Till och med det röda försvann. Placebo? Kanske det men då är det ruggt bra placebo…. 😀

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:21
   Permalink

   Tusen tack fina du :D. Det fick jag verkligen, åh förstår de var så goda :D. Åh låter hur bra som helst, fått höra mycket om just aloe vera så tror säkert det stämde 🙂

   Reply
 • 11 februari, 2020 at 22:53
  Permalink

  Grattis på din dag. Verkar som du haft ett mysigt firande. 😊

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 00:16
  Permalink

  Stort grattis på födelsedagen fina du! Låter som att du fick en fin dag med mycket uppvaktning 🙂 Fikan ni åt lät ju läskande god! Särskilt Williams chocolate cookies. ÄLSKAR sådana!

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 03:19
  Permalink

  åh men grattis fina madde ❤ vilken mysig dag du verkar ha haft, bulltårtan lät verkligen spännande aldrig hört talas om såna tårtor, och den såg ju super god ut också 😍😍
  jessica recently posted..Bullet journal februari

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 08:27
  Permalink

  Åh, vilken bra dag! Grattis i efterskott! <3

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 11:53
  Permalink

  Stort GRATTIS till dig! Lite sent, men inte FÖR sent, enligt mig så har man en hel månad på sig att fylla år (stackars dig som är född i februari, men i år har du i alla fall en bonusdag 😉 ). När man nollar får man fylla år hela året, och i år gör jag det. Nollar alltså 🙂

  Du fick verkligen en fin födelsedag!

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:19
   Permalink

   Haha tack :D. Håller med det har man :). Jo du, att fylla år i februari brukar det vara årets kallaste månad men i år fick jag fira vårdag på födelsedagen. Var märkligt, avundades alltid alla vår-sommar och tidiga höstfödelesedagar som barn ;D

   Reply
 • 12 februari, 2020 at 12:55
  Permalink

  Grattis på födelsedagen i efterskott 🍰 den där fikan hade jag inte haft någon emot att testa🤤

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 13:49
  Permalink

  Vad härligt att fylla 36! Grattis! Mig kan du dubbla 😀
  Önskar dig en härlig dag även dagen efter!
  Kram

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:26
   Permalink

   Åh ja det var det :D. Åh härligt för dig med :D. Varje år är en gåva 🙂

   Reply
 • 12 februari, 2020 at 16:12
  Permalink

  Vad härligt med lite gäster på kvällen 🙂 stort grattis i efterskott mysigt med en mys frukost på morgonen <3

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 16:26
  Permalink

  Åh, låter som en helt underbar dag! 🙂 Stort grattis säger jag såhär i efterskott..

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 19:24
  Permalink

  Nämen åååååå….här kommer en gratulationshälsning från norr, fast det blev ju för sent <3

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 19:47
  Permalink

  Stort grattis i efterskott! Låter som en riktigt bra födelsedag och bulltårtan såg riktigt god ut! Kram 💖

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 21:00
  Permalink

  Grattis i efterskott får jag säga då! Vilken bra födelsedag det blev 😀

  Reply
 • 12 februari, 2020 at 22:39
  Permalink

  Stort, stort GRATTIS på födelsedagen! Det blir ju ett litet extra år med examen och allt:-)

  Vilka fina rosor och vilken läcker tårta. En sådan har jag faktiskt aldrig sett förut. Är den en specialare för Falun/Dalarna eller!?

  Ger dig en varm födelsedagskram!

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:17
   Permalink

   Tack :D. Det var den 11e :D. Ja det blir lite extra med firande detta år verkligen :D. Visst är det fint :). Hade inte jag heller, hittade den på Maxi. Tusen tack 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: