Skulle du påstå att du har tummen mitt i handen?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Alltså jag står knappast handfallen om det behövs. Jag kan fixa upp hyllor, sätta tavlor på väggen. Skruva ihop möbler eller rensa avlopp om det är så. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag föredrar andras hjälp med saker, fast det är mer av lathet kanske.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

10 thoughts on “Skulle du påstå att du har tummen mitt i handen?

 • 19 februari, 2020 at 05:09
  Permalink

  Ja dom sakernaär ju lite roligare att göra om man är fler går snabbare och så kan man be om smakråd 😍…. Ja förutom rensa avloppet då men det andra haha😂❤️
  Jessica recently posted..Veckans mindfullness övning.

  Reply
 • 19 februari, 2020 at 06:04
  Permalink

  Själv tycker jag inte alls att jag ha tummen mitt i handen. Jag har en bra förmåga att se hur saker passar ihop och blir ofta den som får praktisera hur beskrivningar ska översättas till verkligheten. En egenskap som jag är väldigt nöjd över. Jag har en gedigen verktygssamling som jag inte är rädd för att använda. Framför allt tänker jag att jag kan försöka själv innan jag ber någon annnan istället för att dra kortet ”jag kan inte”! 😄💪🏻
  Anna recently posted..Veckans middagar

  Reply
   • 21 februari, 2020 at 06:01
    Permalink

    Jag tror att det där “jag kan inte” är ett miljöarv. De har oftast inte försökt och är rädda för att göra fel (i mitt huvud är detta typiskt könsuppdelad uppfostran sedan evigheter tillbaka). Jag tänker att gör jag fel så får jag väl göra om och göra rätt! 🙂

    Reply
 • 19 februari, 2020 at 10:14
  Permalink

  Precis då är det för min del också. Jag fixar faktiskt mycket men föredrar när husse gör det. Förmodligen ren bekvämlighet skulle jag tro.

  Reply
 • 19 februari, 2020 at 22:22
  Permalink

  Då är du aningen händigare än vad jag är. Sätta ihop IKEA-möbler har jag aldrig lyckats med. Eller jo, jag satte ihop grejerna, fast på fel sätt. Rensa avlopp med MrMuscle klarar jag utan problem, men utan “honom” skulle jag inte föra det.

  PS. Du vet väl att du har fått en ny deltagare i din utmaning som varit med ett tag nu:
  https://susjos.blogspot.com/ DS.

  Reply
  • 20 februari, 2020 at 19:49
   Permalink

   Åh fy det där lät inte kul :-p. Bästa vänner sånt där med vissa hjälpmedel 😉 😀
   Hon är med på listan 😀

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: