När du vill utöka i ditt skapande.

Inlägget är reklam för WS & Company.

På senaste tiden har jag känt mer och mer att jag likt mina syskon skulle vilja börja måla. Inte för att visa upp men mer för att prova och bara leka med färger. Jag hade en period på högstadiet och då i nian när jag ritade mycket, men någonstans försvann det där. Förmodligen eftersom jag som person är sådan som börjar projekt och avslutar projekt väldigt ofta. Jag vet inte hur jag ska förklara saken, men jag kan liksom slänga mig in i en hobby för att sedan totalt avsluta den och liksom aldrig gå tillbaka till saken även om jag en gång tyckte det var kul.

Så nu har jag alltså funderat en del i att börja måla. Kanske beror det på att min bror har målat två jättefina tavlor med naturmotiv varav det ena är från min mammas och hennes mans sommarstuga. För att börja måla så lär jag först införskaffa mig konstnärsmaterial och det var då jag såg WS& Company som erbjuder bland annat snabb leveranstid och bra kvalité. Sådant som för mig är A och O om jag vill beställa något.

Fördelen var även att butiken har allt man kan behöva, och när jag såg pastellkritor började jag fundera i att börja lite smått där. Som barn lekte man ju en del med pastellkritor, eller som vi kallade dem kladdkritor och jag minns det som roligt.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “När du vill utöka i ditt skapande.

  • 1 mars, 2020 at 21:47
    Permalink

    Kul att måla, önskar jag kunde måla, är ingen talang på det.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: