Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Hälsa & motion

Hotellfrukost & fotvård.

Idag lördag har jag varit på bland annat Daily life spa för att fixa mina fötter. Det blev fotbad och även lite fin färg på naglarna. Där satt jag verkligen och njöt medan mina fötter fick lite kärlek. Det är något speciellt med att gå på fotvård precis som massage. Man får ju någonstans ge kroppen extra mycket kärlek.

Morgonen startades dock med hotellfrukost för mig och William. Vi gick till Scandic hotell här i Falun och åt gott tillsammans. Alltså det är ju något speciellt med att ta sådan där riktig lyx och mysfrukost tillsammans. När man ätit sådant känner man sig alltid så glad inombords.

Utöver självkärlek har jag idag åkt till Kniva en stund och varit med Björn och William, vi fikade hos Williams farmor och sedan fick jag skjuts hem på kvällen. Jag har gjort lite smått så här inför söndagens morgondag som är sista sportlovsdagen. Nu väntas jobb igen, tänk hur snabbt veckorna går.

Related Tags:

70 Comments

 1. Åh hotellfrukost är ju det bästa som finns det är ju så himla gott! Är ingen frukostmänniska men hör jag hotellfrukost, då vill jag ha frukost 🙂

 2. Men vilken härlig lördag du verkar ha haft. Jag har bara unnat mig fotvård en enda gång då jag tycker det är obehagligt när någon rör mina fötter, men just där gick det faktiskt bra!!!

 3. Vilken otroligt härlig dag. Jag hade så gärna velat gå på fotvård men jag vågar inte, kan knappt ta på mina egna fötter än mindre låta någon annan göra det.
  Så gott med hotellfrukost, aldrig tänkt på att man kan gå och äta det bara sådär.

 4. Men gud vad härligt att bli lite bortskämd och ge fötterna lite kärlek. Och hotellfrukost är ju något av det bästa som finns ❤

 5. Åhh vad mysigt ? Har fotfobi så själv vill jag inte att någon pillar på mina fötter. Men hotellfrukost är ju så gott!

 6. Åh vad skönt det ser ut med fotbehandling. Skulle verkligen också behöva det 🙂
  Älskar hotellfrukostar, det är verkligen något speciellt med dom. Ha en fin söndag kram <3

 7. Jag har bara varit på fotvård en enda gång. Det var skönt, men inget jag är i stort behov av, så det blir inte av. Det är nog 20 år sen iaf…

 8. Vilken härlig och mysig dag du haft ? skulle med behöva ett fotbad och massage. Och sen en härlig fika stund med sonen och hans pappa och farmor vad härligt

 9. Hur avundsjuk blir jag inte nu då! Så himla skönt det vore med nån som fixade fötterna, mina är så kalla, trots fårskinnstofflorna på! Vi har kallt nu, varje morron har det hållit sig mellan 15-20 minusgrader! Ha det så fint idag 🙂

 10. Så lyxigt skönt med fotvård, det är ju faktiskt viktigt att fötterna mår bra, men av någon anledning försummas de ofta. Jag har bara varit två gånger, men tar fotbad hemma flera gånger i veckan nu.
  Mysigt med hotellfrukost, det är trevligt att man som icke hotellgäst kan gå in och äta den.
  Sv; Prästgården har mycket roliga saker på gång, de har också fika med kakbuffe´ ett par dagar i veckan, ett bra sätt att utnyttja gården på, det är både småbarnsföräldrar, pensionärer och andra daglediga som träffas och fikar dessa dagar. Vi har gått in efter en långpromenad eller cykeltur ibland.

 11. Vilken härlig dag! Hotellfrukost kan ju vara något av det bästa som finns? Här har du en som också hade behövt lite fotvård..kan ju inte påstå att dom fick väldigt mycket kärlek under graviditeten?

  1. Åh ja kändes lyxigt och härligt :). Åh förstår det, du kanske kan ta med bebis och ha fotvård samtidigt? Då bildas massor av oxytoxin som är bästa medlet för att öka mjölkproduktionen till exempel :).

 12. Testade faktiskt själv fotvård för första gången tidigare i veckan.. Så skönt?
  Hotell frukost är aldrig helt fel.. Men jag visste inte att det va möjligt att äta på hotell om man inte bor där? ?

  1. Så underbart eller hur :D. Det är så galet gott :). Jo då man kan gå dit och betala för frukosten, är bara att gå till hotellet och säga ”vi tänkte äta frukost här idag”. Är typ som att gå på restaurang fastän man äter frukost istället :).

 13. Åhh jag har aldrig varit på fotvård men skulle så gärna vilja testa det.. Men så nånstans får jag lite panik och tänker att mina fötter kanske är jätte äckliga och att det ska vara jobbigt för de som arbetar med det ?? jätte konstigt & jag vet inte varför jag funderar i de banorna..

 14. Det bara blinkar till så har en vecka gått
  Har typ inte gjort pedikyr förrän för ett halvår sen . Nu har de haft halva priset så då testade ja och har nu gjort tre ggr redan ??
  Har lätt o få själv sprickor
  Vilken mysig lördag du fick och den frukosten sååå god

 15. Åh, det är så underbart att sköta om sina fötter! Jag gör det och tar även lite färg på tånaglarna. Det händer helt utefter behov.
  Jag tycker det är underbart med beröring, massage å så. Men jag vet att det finns de som inte tycker om detta.
  Ni har haft en mysig helg!

 16. Vad härligt med fotspa. Om det är något som jag är dålig på att ta hand om så är det mina fötter. Nu blev jag väldigt sugen på hotellfrukost för övrigt. Så gott ju! Mysigt med ett besök hos Williams farmor.

 17. Jag önskar vi hade haft ett hotell i närheten så vi kunde göra detsamma eller käka en god middag.. Har aldrig provat fotvård men ofta sägs det att vi är dåliga på att ta hand om våra fötter….

 18. Så mysig dag du verkar haft. Ibland är det bra att ta hand om sig själv & gå till massör, fotvård va det nu kan vara. Haha ja, men inte är det kul när nån annan tar på ens fötter. Men ibland måste man tydligen va med om det också haha 😛 (förlåt för att jag va sen med att kommentera, det va inte meningen massa besök i helgen, kanske inte är en ursäkt men förlåt)

 19. Jag har aldrig varit på fotvård. Kan inte tänka mig att nån ska hålla på med mina fötter. Gillar inte vanlig massage heller, men den där hotellfrukosten hade jag mer än gärna tagit!

  Ska fixa inlägget om detox schampo senare i veckan. Har fullt upp med flytt nu 🙂

 20. Jag gillar fotspa som idé men får komplex (egentligen obefogad) när nån ska röra mina fötter..
  Hotellfrukost som är så gott.. Vi åt alltid frukost på Scandic 1 maj när jag var yngre men idag tänker jag aldrig på att man kan gå och äta frukost på hotell utan att bo där.. Så mysigt.

  1. Åh förstår :). Verkar vara så för många. Upplever dock om att det funkar ganska bra när man får sånt här :). Visst är det gott :). Så kul att du hade det som tradition där vid första maj. Vi gör det då och då jag och sonen, lyxar med hotellfrukost. Kostade lite över 200 för oss båda men det var det värt :).

 21. Du gjorde så rätt så! Äter ju (tyvärr) ingen frukost, men hotellfrukost är nåt helt annat. Då tar jag alltid för mig, för jag slipper ju laga frukost själv;-) Å äggröra med bacon är en frukostdelikatess.
  Min man går regelbundet på fotvård, vilket är nästan ett måste när man är diabetiker typ 1. Själv har jag aldrig gjort det faktiskt, undrar varför. Tillhör nämligen inte ”gruppen” som reagerar om någon tar på mina fötter.

  1. Ja visst är det :). Man blir ju faktiskt både mätt och glad av saken :D. Eller hur :D. Åh det förstår jag, jättebra att han gör det :). Du kanske ska prova fotvård då? Det är jätteskönt 🙂

 22. Har aldrig testat fotvård, är smått allergisk 😉 mot att nån grejjar med mina fötter… inte för att jag är typ kittlig utan mer för att jag tycker det är obehagligt.
  Här har en ”fotvårdssalong” öppnat… ja typ nån gång under hösten, ibland har jag tänkt jag skulle våga testa.
  Det verkar ju väldigt skönt å fötterna skulle må bra av lite fix 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: