Lördag idag, hur spenderar du denna dag?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bilderna är visserligen från igår, men vad gör det egentligen? Idag är det alltså lördag och den har spenderats genom en mysig frukost tillsammans med William. Vi drack varsin kopp kaffe, åt grekiskt lantbröd med bland annat ost, snackade och hade det trevligt. Sedan åkte han med sin pappa till Stora Skedvi för att hälsa på sin gammelfarmor.

Jag har varit ute i det strålande vårvädret, solen värmde och snön vi fått droppade och töade. Jag hoppas den försvinner relativt snart i alla fall, nu har det inte varit någon vinter så den var väntad men som ni vet föredrar jag att det är vår och sommar, sedan så klart finhöst med.

Nu väntar jag på att William ska komma hem, han ska laga middag och sedan ser vi säkert på någon serie tillsammans. Så var denna lördag snart slut. Alltså hur galet fort går ändå inte helgerna?

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Lördag idag, hur spenderar du denna dag?

 • 7 mars, 2020 at 19:09
  Permalink

  Idag sov jag lite väl länge kanske för jag varit så pigg glad och uppspelt pga nya jobbet 🙂 att man sovit dåligt i veckan då man jobbat 🤣 Men tog igen de idag jag sov till 17 hahah skratta inte åt mig men nästa vecka känns de nog bättre för då är jag nog lite mer inne i jobbet 🙂 Ikväll annars ska ja mysa med sambon, de vankas korvstroganoff å ris till sena middagen och så har jag tvättat lite 🙂
  Tess recently posted..LÖRDAG ÄR EN TVÄTTDAG?!

  Reply
 • 7 mars, 2020 at 19:47
  Permalink

  Vad gott det är med grekiskt lantbröd 😋 Vad mysigt ni haft🥰 Fast snön kan vi skippa nu tycker jag med!

  Reply
 • 7 mars, 2020 at 20:52
  Permalink

  Vilka läckra bilder på dig!!! Är det William som tar fotona eller kör du med självutlösare? Oavsett skulle du kunna vara ett väldigt proffsigt fotomodell:-)
  Vi har också haft fint väder andra dagen i rad, bara en sån sak. Jo, veckorna går fort, helgerna ännu fortare.

  PS. Du verkar inte titta på Mellofinalen heller;-) DS.

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 09:47
   Permalink

   Tack :D. Det är faktiskt jag som tagit dem helt själv, höll bara i telefonen denna gång haha :D. Men tack det där lät jättefint :). Hehe nej precis, där är vi lika igen 😀

   Reply
 • 7 mars, 2020 at 20:53
  Permalink

  Du tar det lite lugnt, ser jag. Det gör jag också. Men visst har jag gjort några saker. Först och främst bekantar jag mig med den nya laptopen.
  Ha en toppenkväll!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 01:25
  Permalink

  Jag håller verkligen med – helgerna går i rasande fart. Alldeles för snabbt enligt min mening! Det känns så svårt att sätta sig in i att ni andra har snö. Vi har inte haft någon som helst snö denna vinter i Göteborg. Snöade en hel dag en gång men ingenting la sig ändå. Lite trist, men nu när vi kommit enda till mars känns det skönt att vara snöfri 🙂

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 09:48
   Permalink

   Ja verkligen känns inte som man hinner få någon riktig helg :-p. Förstår det, var svårt för mig att tänka mig en snövecka förra helgen med. Det har liksom varit vår här sedan hösten tog slut. Men denna lär försvinna fort, ska vara plusgrader dygnet runt nu i några dagar :).

   Reply
  • 8 mars, 2020 at 09:43
   Permalink

   Ja visst är det :). Blev en film istället denna gång, verkligen ovanligt vi ser typ aldrig på film. Men det blev Aladdin den nya 🙂

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 07:00
  Permalink

  Helgerna bara springer förbi! Låter som att ni fick en mysigt start på lördagsmorgonen 🙂 Hos oss blev det en lugn lördag, vi blev bjudna på en sen födelsedagsmiddag av min svåger (jag som fyllt 27) och mös framför Big Brother samt Mello 😀

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 10:39
   Permalink

   Ja visst är det så, man får inte ut mycket tid av helgen som man tänker sig :). Åh låter underbart :).

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 07:21
  Permalink

  Mysig dag du fick en lugn frukost är allt det bästa tycker jag. Hoppas att söndagen blir lika bra den.

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 07:25
  Permalink

  Låter verkligen som en perfekt lördag tycker jag. Håller med om att helgerna går fort men å andra sidan så upplever jag att helgerna går minst lika fort. Så härligt med sol, vi hade också soligt igår. Här har det inte varit någon vinter att tala om. Det har varit snö ett par dagar och så har den töat bort. Hur tråkigt som helst Nu börjar till och med jag tycka att det är lite för sent om snön skulle komma nu.

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 09:41
   Permalink

   Åh ja det var det :). Vi hade ingen snö tills i måndags, men utifrån hur det ser ut kommer den nog töa bort väldigt fort :).

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 08:08
  Permalink

  Sådan trevlig frukost det låter som härligt att ni kan mysa med serier till samman 🥰 vad härligt med vår väder att man kan vara ute lite mera hoppas du får en fin söndag

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 09:40
   Permalink

   Åh ja det var verkligen det :). Vi har alltid väldigt kul ihop. Blev film dock istället för serie igår kväll :).

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 08:40
  Permalink

  Vilken mysig morgon ni fick tillsammans. Tyvärr så går helgerna på tok för fort känner jag…

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 08:42
  Permalink

  gött med en sådan vårvinterdag 😀

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 09:29
  Permalink

  Min Lördag var lugn med soliga glimtar och Mexikansk utekväll=) Ingen mello eller disconatt=0 Jag lyssnade på mellobidragen på Youtube och min värdiga bedömning är att Anna eller Victor skulle vinna. The Mamas var käck men inte min stil av musik. Ha en bra Söndag vännen <3

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 10:39
   Permalink

   Åh låter underbart :). Helt klart skillnad mot Sverige :D. Åh kul, jag gillade Annas låt men den har jag hört på radion så är väl därför 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: