Länkregn i Social media support & share group v10.

Så var det lördag och länkregn igen. Alltid lika kul inslag för oss medlemmar i Facebookgruppen Social media support & share group. Det är verkligen jättekul att vara med där. Speciellt då jag sett hur min blogg vuxit sedan dess, och alla fina människor jag fått lära känna. Men nu dags för länkregn och bloggarna som deltar denna vecka.

Jessica Burman skriver om: Skaparglädje tema tv-spel

Hannafialotta skriver om: En recap på februarimånadsinlägg

Erinafemitasy skriver om: Försenad födelsedagsfest

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Länkregn i Social media support & share group v10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: