Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Länkregn

Länkregn v11. Social media support & share group.

En av det finaste sakerna med lördagar är att få dela alla fina inlägg från medlemmarna i Social Media Support & Share Group. Det är alltid så roligt att se vad de väljer att dela med sig av för inlägg, och att sedan få vara en del i att sprida lite länkglädje mellan varandra. Varje vecka känner jag att det är extra fint att det finns grupper som stöttar varandra i en värld som annars kan vara ganska hård och ytlig. Man kommer ganska långt med gemenskap, och att växa tillsammans i sociala medier. För mig är denna grupp ett givande exempel på det, tillsammans blir vi starkare!

Tess skriver om: NÅGOT LÄSKIGT HÄNDE I KÄLLAREN

Hannafialotta skriver om: Tankar kring en bok: Att bli en medlare.

Jessica Burman skriver om: 5 sanningar om mig.

Fröken Rödlök skriver om: Jävla Cancer.

Erina Femitasy skriver om: Historiskt korrekta kläder!

Amanda Malmflod skriver om: Muffinsbak.

Amandizan skriver om: Fikastund med en ny vän.

12 Comments

  1. ja men det är skoj verkligen tyvärr hade ja ingen ork denna helgen fast det är så skoj men det är så många bra tjejer så skoj att lyssna på alla .
    ja gillar att va me i grupp oxå o för det mesta så mycket kärlek
    hoppas du haft en jätte fin lördag

  2. Så fin idé det här med länkregn. Just att det hjälper trafikmässigt samtidigt som man faktiskt lyfter och hyllar varandra. Jag har inte deltagit ännu. Hade tänkt att göra det idag men missade så får satsa på nästkommande istället 🙂

  3. Ni gör verkligen ett bra jobb med denna gruppen så roligt att ni har den här länk grenen så att man kan hitta andra fina bloggare <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: