Inlägget är i reklam för Försäkrat.se

Hur står det till för dig med försäkringar? Är du sådan som har eller har du valt att inte ha försäkringar alls? Lägger du ner tid när du tänker på vad du ska försäkra för något eller är du sådan som fått en via jobbet och sedan är det den du förlitar dig på? Allt sånt här är frågor man då och då kan ställa sig, varför har just du den försäkringen du har och varför ska man betala för vissa?

Själv har jag vid varje försäkring noggrant gått igenom vad jag behöver. Jag har olycksfall, livförsäkring och försäkring på bilen. Jag har också försäkring till sonen och självklart hemförsäkring. När man väljer försäkring är det otroligt bra att använda sig av en tjänst som försäkrat.se som jämför olika försäkringar. För jag precis som du förstår nog att det är väldigt skönt att någonstans få rätt försäkring till bra pris? För nog kan vi alla tänka oss att man vill hitta precis en försäkring för rätt ändamål? Jag tror inte jag är ensam om att tänka att varje försäkring är en bra försäkring och att man har mycket att vinna på att välja rätt.

Dessutom gillar jag själv att spara pengar, det kostar en del med försäkringar och då känns det skönt att bara kunna betala den till ett pris som är bäst för mig. Har du några försäkringar? Vilka och varför har du valt just dessa?

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. ja men det är skoj verkligen tyvärr hade ja ingen ork denna helgen fast det är så skoj men det är så många bra tjejer så skoj att lyssna på alla
    hoppas du haft en jätte fin

  2. Älskar inledningen på det här inlägget och relationen som finns, det är verkligen precis som du skriver. Kärlek och gemenskap på internet känns iallafall i bloggvärlden aningen för tuff ibland. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa