Är tvättkorgen full eller tom idag?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just idag är den ganska tom faktiskt. Eller det ligger några plagg där men det mesta av våra kläder är numera vikta eftersom jag tog tag i det tråkigaste som finns, att vika kläder under dagen. Jag är ju hemma idag, som ni vet är det 48 timmar utan symptom innan man ska till jobbet. Så är “frisk” på fredag, och den dagen är jag ändå ledig på.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Är tvättkorgen full eller tom idag?

 • 18 mars, 2020 at 22:34
  Permalink

  Hahaha! Nu vet jag varför et är jag som stoppar in tvätten i maskinen, torkskåpet och torktumlaren och överlåter att vika tvätten till min man. Han älskar att vika tvätt. Å han är himla noggrann:-)

  Reply
 • 19 mars, 2020 at 10:40
  Permalink

  Min är halvfull. Eller halvtom ska jag säga, det låter mer positivt 🙂
  Vika tvätt gör jag nuförtiden direkt dom har torkat, har liksom ingen plats för rena tvätthögar. Likaså bra det, det går fort att vika om man tar tag i det direkt 🙂

  Reply
 • 19 mars, 2020 at 11:38
  Permalink

  Haha, den är någorlunda tom, däremot finns det kläder utspridda lite här och där i lägenheten som, om de skulle ligga i korgen, skulle göra den full. 😀

  Reply
 • 20 mars, 2020 at 04:16
  Permalink

  haha här är tvättkorgen typ aldrig tom, jag fattar inte även hur mycket jag tvättar den bli fasen aldrig tom 😂❤
  jessica recently posted..20 frågor listan

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: