Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just idag är den ganska tom faktiskt. Eller det ligger några plagg där men det mesta av våra kläder är numera vikta eftersom jag tog tag i det tråkigaste som finns, att vika kläder under dagen. Jag är ju hemma idag, som ni vet är det 48 timmar utan symptom innan man ska till jobbet. Så är ”frisk” på fredag, och den dagen är jag ändå ledig på.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

10 kommentarer

  1. Hahaha! Nu vet jag varför et är jag som stoppar in tvätten i maskinen, torkskåpet och torktumlaren och överlåter att vika tvätten till min man. Han älskar att vika tvätt. Å han är himla noggrann:-)

  2. Min är halvfull. Eller halvtom ska jag säga, det låter mer positivt 🙂
    Vika tvätt gör jag nuförtiden direkt dom har torkat, har liksom ingen plats för rena tvätthögar. Likaså bra det, det går fort att vika om man tar tag i det direkt 🙂

  3. Haha, den är någorlunda tom, däremot finns det kläder utspridda lite här och där i lägenheten som, om de skulle ligga i korgen, skulle göra den full. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa