Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Våffeldagen idag, blir det våfflor för dig?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej inga våfflor under denna dag, kanske blir det våfflor till helgen. Nog för att våfflor är gott men det är sällan vi äter det på våffeldagen ändå. Varför vet jag inte. Blir det våfflor för dig?

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

4 Comments

  1. Å fy sjutton, jag förstår verkligen hur rädd du måste vara, min syster har ju också astma och har haft hela livet, jag som står bredvid blir ju livrädd av hennes pippande och ansträngningar för att få luft, så hur ska inte ni som är ordentligt drabbade känna er?
    Hoppas att din astma lättar och att du håller dej frisk från Corona,
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: