Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Något jag ätit som verkligen inte föll mig i smaken är…

Jag äter det mesta, men något som inte faller mig i smaken oavsett hur jag försöker är svamp. Jag minns som barn hur människor försökte lura i mig svamp och jag liksom märkte av den direkt, det är konsistensen tror jag något som verkligen är läskigt när jag äter det. Så en sak som inte faller mig i smaken är definitivt svamp.

44 Comments

 1. Jag håller med om att konsistensen kan vara lite obehaglig med svamp faktiskt. Äter det inte så ofta men det händer. Jag föredrar att rensa typ kantareller mer än att både plocka och äta. Tycker om det men inte hypad.

 2. Åh jag älskar svamp!! Eller viss svamp, en del klarar jag inte av typ kantareller. Lång historia kort men e gång smakade vi fårpungkula i utlandet. Det gör jag gärna inte om haha.

 3. Jag hör så många människor som säger exakt samma sak angående svamp. Jag kan på ett sätt förstå det då konsistensen ju är ganska speciell, men samtidigt är det ju SÅ otroligt gott. Särskilt kantareller. Vattnas i munnen när jag tänker på det 😀

 4. Det är nog så, antingen älskar man svamp eller hatar man det! ☺️ jag älskar svamp, champinjoner är ju sååå gott! ? Tur vi alla är olika ☺️Kram ?

 5. ha ha det är samma me felicia här . och en kompis till mej likaså så de liksom ”sniffar” till sej det på flera mils avstånd=)
  ja man kanske är lika dan själv
  alltså porslinet är så jätte fint gillar det verkligen
  ha en fin morgondag kram kram

 6. Då har du nåt gemensamt med min man den här gången. Det tog honom 42 år till han inte gillade direkt, men väl åt en smörstekt champinjon. Champinjoner är fortfarande den enda svampen han äter än idag. Å jag älskar svamp, helst karljohan.

  1. Så kul där :D. Spännande att han ändå åt den där champinjonen då. Låter lite som att han var ganska nöjd med det ändå eftersom han äter det fortfarande?

 7. Jag kommer ihåg att min dagmamma tvingade mig att äta fiskbullar. Det vägrar jag att äta idag. Det sätter sina spår. Godkväll <3
  Kram

 8. Åh, vad tråkigt. Vi som älskar att plocka svamp på somrarna och skriker av glädje när vi kan göra riktig svampsås till middagen. Men just svamp verkar vara någonting som antingen är bu eller bä. Känner många som inte tycker om det alls. Kram!

 9. svamp tycker jag är jätte gott, men något jag inte kan med , är semlor och många andra fika bröd egentligen mandelkubb, och typ allt med mandelmassa eller marsipan tycker ja är fruktansvärt hemskt haha ?❤

 10. Och jag är tvärtom, älskar verkligen svamp. 🙂 Håller dock med om att konsistensen är lite specielll. Så gott det hade varit med en riktig kantarelltoast nu…. Har dock inga kantareller så det får va, haha. Något som jag verkligen inte äter är blodmat. Tycker inte det smakar blod men just tanken på att äta blod. *RYSER

 11. Jag älskar verkligen svamp 😀 stekta champinjoner är ju verkligen så gott ! Men vet att det är många som inte gillar det , har ju verkligen en speciell konsistens med ?. Har lite svårare att bara äta svamp i från burk men i mat funkar det bra 🙂

 12. Jag her med väldigt svårt att äta svamp jag gillar absolute inte champinjoner tycker att dom har sådan konstig kostenhetens så det är något jag vänligen inte kan äta 🙂

 13. Inte helt ovanligt att man inte gillar svamp har jag förstått. Själv tycker jag det är jätte gott. Något jag absolut inte kan äta är gurka dock

 14. Morötter gillar jag inte alls (om det inte är morotssoppa eller morotskaka, för då smakar det inte morot längre). Sen gillar jag inte isterband heller, men dom är väldigt lätta att undvika. Morötter är svårare då dom gärna har dom i sallader och som tillbehör på restauranger. Men eftersom alla restauranger är stängda nu så klarar jag mig undan morötterna också. Se där! En positiv grej med karantänen… 😉 😀

 15. Jag personligen tycker om svamp väldigt mycket men kan gå länge innan jag äter det, men alla är ju olika och så även smaken 🙂
  Ps kolla din messanger, vill du att jag lägger undan boken till dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d