Så har vi ställt fram klockan, är du för eller emot detta?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I ärlighetens namn tycker jag inte alls om detta hattande med tid fram och tillbaka. För mig kan det med fördel vara samma tid året runt. Jag har tidigare sagt att jag hellre har ljusa kvällar än ljusna mornar och det står jag fast vid. Jag vill alltså hellre ha sommartid än normaltid.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

31 thoughts on “Så har vi ställt fram klockan, är du för eller emot detta?

 • 29 mars, 2020 at 20:13
  Permalink

  Jag håller med dig och hoppas att vi slipper det snart. Jag hakar gärna på bloggutmaningen och vill stå med på listan. 😀 Kramis

  Reply
 • 29 mars, 2020 at 20:36
  Permalink

  Jag föredrar och sommartid framför normaltid👌 men visst skulle väl det ändras fom. iår? 🤔

  Reply
 • 29 mars, 2020 at 20:43
  Permalink

  Oj jag bryr mig nog inte helt ärligt, hehe. Det är ju något som man under hela min livstid alltid gjort så det känns normalt för mig så att säga.

  Reply
 • 29 mars, 2020 at 20:44
  Permalink

  Samma här gillar sommartiden bäst.
  Dig på rapport har jag missat. Det tycker jag är synd

  Reply
 • 29 mars, 2020 at 21:33
  Permalink

  Jag måste säga att jag inte berörs nämnvärt av sommar eller vintertid, vänjer mig väldigt fort. Jamen visst är det trist att allt handlar om Corona, jag är inte jätteorolig och är tacksam för att Sveriges regering agerar som den gör. Men jag hoppas verkligen att ALLA tar sitt ansvar, blir hemma om de får symtom, tvättar händerna, hostar och nysar i armvecket eller i en pappersnäsduk…man ska inte utsätta vare sig själv eller någon annan i onödan.

  Reply
  • 29 mars, 2020 at 21:40
   Permalink

   Fast folk tar inte sitt ansvar, folk drar till fjällen och grejar. Människor är okapabla att få fritt ansvar.

   Reply
  • 1 april, 2020 at 19:57
   Permalink

   Nej man är ju så där olika med sådant 🙂 . Folk tar ju tyvärr inte sitt ansvar det tycker jag är helt sjukt :[

   Reply
 • 29 mars, 2020 at 23:46
  Permalink

  Svarade precis om du. Jag vill också har sommartid som året-om-tid:-)

  Reply
 • 30 mars, 2020 at 02:11
  Permalink

  Jag gillar inte heller detta med att ställa fram eller bak. Min kropp och hjärna tror ju fortfarande att det är vintertid. Blir samma sak på hösten. Hoppas dom tar bort detta snart och vi bara har en tid. 🙂

  Reply
 • 30 mars, 2020 at 11:14
  Permalink

  Jag gillar inte alls dribblandet med tiden, men i år fanns det i alla fall EN fördel – vi fick en timmes mindre karantän 😀

  Sommar- eller normaltid spelar ingen roll för mig, men det vore verkligen bra om alla som nu “följs åt” tidsmässigt väljer samma tid så det inte bildas en hel hög med tidszoner inom Europa.

  Reply
 • 30 mars, 2020 at 13:09
  Permalink

  jag gillar det, tycker det är något mysigt med det 😀

  Reply
 • 31 mars, 2020 at 11:06
  Permalink

  Jag vill ha normaltid, det är ju det “rätta”. Tycker inte om detta hattande. Det sägs det är sista året, vi får väl se….

  Reply
  • 1 april, 2020 at 19:56
   Permalink

   Förstår det är många som resonerar så :). Jag har gärna sommar men kan förstå er som vill ha “normaltid”.

   Reply
 • 1 april, 2020 at 10:56
  Permalink

  Personligen tycker jag att det funkar bra att ställa om klockan men om jag nu kommer bli tvungen att välja något så säger jag som dig. -Sommartid! 🙂
  Morgan recently posted..Dom döda träden.

  Reply
 • 2 april, 2020 at 14:14
  Permalink

  Jag hade helst sett att vi slapp att ställa om klockan varje vår och höst. Jag har läst någonstans att antalet hjärtinfarkter ökar drastiskt vid det tillfället vi ställer fram klockan och sover en timma kortare… 😣
  Anna recently posted..Mitt intresse för hälsa

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: