fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Påskdagen idag, har du ätit sill under påsken?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej någon sill har det inte blivit. Jag gillar inte sill, eller jo stekt sill men absolut inte sådan där inlagd i burkar och liknade. Däremot så åt vi grillat på långfredagen, och på påskafton åt vi påskmat i form av köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse och ägg.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

10 Comments

  1. Nej, jag håller med. Jag har provat sill ett par gånger i vuxen ålder och jag har svårt för att behålla sillen kvar nere i magsäcken… men p andra sidan så tar jag juni te nubben heller! 😂
    Anna recently posted..Projekt kantsten

  2. Här är vi återigen överens. Alla dessa inlagda sillvarianter som är halvsöta gillar jag inte heller. Däremot tycker jag om sill som serveras i olika länder på kontinenten. Den är gjord av saltsill och innehåller inget socker alls.

  3. Vi har förskjutit påskmaten dag för dag… Idag blev det Janssons frestelse och ägghalvor med ansjovis och räkor, imorgon blir det kokt potatis med rökt lax och sill.. Den här påsken är inte lik någon annan….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.