Premie Rörstrands Ostindia Äggkoppar från tidningen Antik.

Tidningen Antik hade prenumerationserbjudande där man fick börja prenumerera och fick fyra jättefina äggkoppar från underbara Rörstrands Ostinda. Självklart slog jag till på den saken, nu har jag en uppsättning med äggkoppar så jag kan ha härliga frukostar här hemma. Nog är de söta alltid?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

52 thoughts on “Premie Rörstrands Ostindia Äggkoppar från tidningen Antik.

 • 14 april, 2020 at 07:06
  Permalink

  HUR FINA SOM HELST! Vi har ju två koppar i serien som vi har tänkt ska bli ett finporslin vi ska börja samla på tillsammans. Vi har dock den svarta nysläppta serien, och trots att jag letar efter bra dealer med den är det mest den blåa som finns. Kram!
  Moa Larsson recently posted..KRASCH OCH UPPLADDNING

  Reply
  • 14 april, 2020 at 11:30
   Permalink

   Visst är de :). Tycker det är perfekta att äta ägg ur :). Just ja det vet jag att du skrivit får hoppas du får tag på mera, tror att det kommer flera brukar produceras lite i svep :).

   Reply
  • 14 april, 2020 at 22:33
   Permalink

   Men SÅ SÖTA! Har faktiskt inte sett dessa tidigare men förstår att du slog till! Allt blir ju så mycket roligare att äta om man har fint porslin 😍

   Reply
 • 14 april, 2020 at 07:53
  Permalink

  Jättefina äggkoppar, fyra stycken som present vid prenumeration, det var generöst.

  Önskar er en fin påsklovesvecka.

  Reply
 • 14 april, 2020 at 07:59
  Permalink

  Roligt att hitta något man tycker om. Det är ett vackert porslin. Rörstrand från Lidköping min barndomsstad

  Reply
 • 14 april, 2020 at 08:00
  Permalink

  Men så fina äggkopparna är! Innan jag läste texten trodde jag först att det är små kaffekoppar. Tänk så fel man kan ha utifrån en bild. 😛 Det är smart att slå till på erbjudanden där man får fint porslin på köpet.

  Reply
  • 14 april, 2020 at 11:28
   Permalink

   Ja man kan nog tro det, men de är rätt små så ser man dem IRL kan man inte ta miste på att det är äggkoppar :D. Ja verkligen, slår ofta till på sådant :).

   Reply
 • 14 april, 2020 at 08:25
  Permalink

  Som var verkligen jätte fina jag älskar att äta på lite finare porslin tycker att det känns otroligt lyxigt. så fina ägg koppar

  Reply
 • 14 april, 2020 at 09:21
  Permalink

  Åhh finns de i äggkoppar med. Vad söta😍😍 Har muggarna men ska definitivt skaffa dessa tills jag flyttar hemifrån 😊

  Reply
 • 14 april, 2020 at 10:26
  Permalink

  Tycker ofta du snubblar över bra erbjudanden, hehe! De var superfina!

  Reply
 • 14 april, 2020 at 10:52
  Permalink

  Är det äggkoppar? Ser ut som kaffekoppar, men kanske jag som är helt ute och cyklar, haha! Jättefina var dom iallafall! Ha de bäst ❤️

  Reply
 • 14 april, 2020 at 11:15
  Permalink

  Jätte fin servise!! Jag har två matserviser som jag har fått och sparat undee åren=) Däremot så har jag inte sparat vår första Nokiamobil. Jätte tung!!
  Sedan köpte vi en Ericsson som tålde fall/ slag.
  Trevlig dag
  Kram

  Reply
  • 15 april, 2020 at 21:30
   Permalink

   Visst är den :D. HAHA det förstår jag, jag har ingen aning om vart min första hamnade förmodligen på tippen ;D

   Reply
 • 14 april, 2020 at 12:45
  Permalink

  Gud vad fina! Har faktiskt letat efter lite finare porslin men inte hittat något som fallit mig i smaken men detta va super! 🙂

  Reply
  • 14 april, 2020 at 13:08
   Permalink

   Visst är de :). Jag föll rejält för dem, har Ostinda servis så det här blev perfekt som tillägg :).

   Reply
 • 14 april, 2020 at 13:07
  Permalink

  Alltid intressant att kika in här för du delar alltid trevliga fynd och såna här saker. Det tycker jag är roligt att se, du köper ju fina saker dessutom. Jag tycker dock de ser stora ut för att vara äggkoppar men bilden lurar mig säkerligen. Jag gillar mönstret och att de är blått =)

  Reply
  • 14 april, 2020 at 13:09
   Permalink

   Så kul att du tycker det :). Den lurar absolut ;). Ska visa när jag har ägg i dem sen så ni får se :).

   Reply
 • 14 april, 2020 at 13:26
  Permalink

  Så fint att ha lite finare porslin hemma. Jag har en fantastisk servis från Rörstrand. Tyvärr står det inte något namn under (men det står Rörstrand) så jag vet inte vad den heter. Jag såg sitt förra inlägg med serien Adam och kände direkt att jag ska börja samla på den till stugan. Skulle också vilja ha en annan kaffeservis hemma, funderar på Salix då. Det är väl Gustavsberg tror jag. Haha, jag har också totalt börjat kära ner mig i porslin ❤

  Reply
  • 14 april, 2020 at 21:27
   Permalink

   Åh ja, jag blir väldigt glad av just porslin :D. Åh gör det, Adam är verkligen sånt där jättefint porslin som man känner extra för. Salix är också fint :). Det är Gustavsberg båda två, om du vill kan du skicka bild på servisen du har från Rörstrand kan kolla om jag vet vilken det är :).

   Reply
 • 14 april, 2020 at 16:57
  Permalink

  Dom är jättefina! Så fin hela den där serien 😀 Jag har faktiskt återupptäckt äggkoppar den här påsken. 🙂

  Reply
 • 14 april, 2020 at 17:51
  Permalink

  Åh vilka fina<3 åt ägg med kaviar i morse, så mumsigt 🙂

  Reply
 • 14 april, 2020 at 18:03
  Permalink

  Dom är så söta. Gud så fina. De var en bra köp om man får säga så. Hoppas de blir många ägg i dom kopparna

  Reply
 • 14 april, 2020 at 20:15
  Permalink

  Åh…det där var väl de vackraste äggkoppar jag sett, rörstrand gillar jag men har inte sett just dessa, hade gärna ätit frukost med dem som äggkoppar, jag som sällan äter frukost.

  Reply
 • 14 april, 2020 at 21:06
  Permalink

  Asså ja verkligen älskar sånt där porslin sånt som mormor hamstrade då hon levde – de har ja blivit förälskad i hahah! Men hur tusan hittar du sånt?? Asså vill lätt ha sånt som fin porslin typ – shiet ja låter som en pensionär haha fin porslin 😀
  Tess recently posted..DAGS FÖR ARBETSDAG 2

  Reply
  • 14 april, 2020 at 21:24
   Permalink

   Ja det är så fint :). Just dessa är ur en tidningsprenumeration, annars på loppis, köp och säljes och presentkort :).

   Reply
 • 14 april, 2020 at 22:24
  Permalink

  Dom var verkligen superfina måste jag säga. Har aldrig sparat på någon service utan använder samma jämt.

  Reply
 • 14 april, 2020 at 22:32
  Permalink

  Dom är jättefina! Både min mamma och mina svärföräldrar har hela uppsättningen av det där porslinet och jag har alltid tyckt att de är så fina 🙂 Hemma hos mamma står de prydligt i ett glasskåp!

  Reply
 • 14 april, 2020 at 22:37
  Permalink

  Äggkopparna är ju hur fina som helst. Överlag gillar jag Rörstrand. Alla deras produkter har nåt visst tycker jag.

  Reply
 • 15 april, 2020 at 10:09
  Permalink

  Du gör ju alltid så bra fynd och kap, lika imponerad varje gång du får hem något nytt. Vart förvarar du allt ditt porslin, nyfiken 🥰 skulle vilja ha allt mitt framme
  Lexochlogan recently posted..VECKANS PLANER

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: