Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Premie Rörstrands Ostindia Äggkoppar från tidningen Antik.

Tidningen Antik hade prenumerationserbjudande där man fick börja prenumerera och fick fyra jättefina äggkoppar från underbara Rörstrands Ostinda. Självklart slog jag till på den saken, nu har jag en uppsättning med äggkoppar så jag kan ha härliga frukostar här hemma. Nog är de söta alltid?

52 Comments

 1. HUR FINA SOM HELST! Vi har ju två koppar i serien som vi har tänkt ska bli ett finporslin vi ska börja samla på tillsammans. Vi har dock den svarta nysläppta serien, och trots att jag letar efter bra dealer med den är det mest den blåa som finns. Kram!

  1. Visst är de :). Tycker det är perfekta att äta ägg ur :). Just ja det vet jag att du skrivit får hoppas du får tag på mera, tror att det kommer flera brukar produceras lite i svep :).

  2. Men SÅ SÖTA! Har faktiskt inte sett dessa tidigare men förstår att du slog till! Allt blir ju så mycket roligare att äta om man har fint porslin ?

 2. Men så fina äggkopparna är! Innan jag läste texten trodde jag först att det är små kaffekoppar. Tänk så fel man kan ha utifrån en bild. 😛 Det är smart att slå till på erbjudanden där man får fint porslin på köpet.

 3. Som var verkligen jätte fina jag älskar att äta på lite finare porslin tycker att det känns otroligt lyxigt. så fina ägg koppar

 4. Är det äggkoppar? Ser ut som kaffekoppar, men kanske jag som är helt ute och cyklar, haha! Jättefina var dom iallafall! Ha de bäst ❤️

 5. Jätte fin servise!! Jag har två matserviser som jag har fått och sparat undee åren=) Däremot så har jag inte sparat vår första Nokiamobil. Jätte tung!!
  Sedan köpte vi en Ericsson som tålde fall/ slag.
  Trevlig dag
  Kram

 6. Alltid intressant att kika in här för du delar alltid trevliga fynd och såna här saker. Det tycker jag är roligt att se, du köper ju fina saker dessutom. Jag tycker dock de ser stora ut för att vara äggkoppar men bilden lurar mig säkerligen. Jag gillar mönstret och att de är blått =)

 7. Så fint att ha lite finare porslin hemma. Jag har en fantastisk servis från Rörstrand. Tyvärr står det inte något namn under (men det står Rörstrand) så jag vet inte vad den heter. Jag såg sitt förra inlägg med serien Adam och kände direkt att jag ska börja samla på den till stugan. Skulle också vilja ha en annan kaffeservis hemma, funderar på Salix då. Det är väl Gustavsberg tror jag. Haha, jag har också totalt börjat kära ner mig i porslin ❤

  1. Åh ja, jag blir väldigt glad av just porslin :D. Åh gör det, Adam är verkligen sånt där jättefint porslin som man känner extra för. Salix är också fint :). Det är Gustavsberg båda två, om du vill kan du skicka bild på servisen du har från Rörstrand kan kolla om jag vet vilken det är :).

 8. Åh…det där var väl de vackraste äggkoppar jag sett, rörstrand gillar jag men har inte sett just dessa, hade gärna ätit frukost med dem som äggkoppar, jag som sällan äter frukost.

 9. Asså ja verkligen älskar sånt där porslin sånt som mormor hamstrade då hon levde – de har ja blivit förälskad i hahah! Men hur tusan hittar du sånt?? Asså vill lätt ha sånt som fin porslin typ – shiet ja låter som en pensionär haha fin porslin 😀

 10. Dom är jättefina! Både min mamma och mina svärföräldrar har hela uppsättningen av det där porslinet och jag har alltid tyckt att de är så fina 🙂 Hemma hos mamma står de prydligt i ett glasskåp!

 11. Äggkopparna är ju hur fina som helst. Överlag gillar jag Rörstrand. Alla deras produkter har nåt visst tycker jag.

 12. Du gör ju alltid så bra fynd och kap, lika imponerad varje gång du får hem något nytt. Vart förvarar du allt ditt porslin, nyfiken ? skulle vilja ha allt mitt framme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: