På semestern så bor du helst på, hotell, husvagn/husbil, stuga, tält eller stannar hemma.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har älskat när vi tagit husvagnen till olika ställen för att helt enkelt njuta av sommaren i Sverige. Sist vi tog husvagnen så var det till Rullsand, och det var helt ljuvligt. Det var sommaren 2018, och jag njöt verkligen till fullo. Så jag säger helt klart semestra i husvagn för min del.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “På semestern så bor du helst på, hotell, husvagn/husbil, stuga, tält eller stannar hemma.

  • 22 april, 2020 at 10:48
    Permalink

    Sen vi slängde tältet för några år sen så är det hotellcamping som gäller. Fast på senare år har jag upptäckt att kryssningshytter inte heller är så dumma 😀

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.