Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Födelsedagar, examen och allmänt firande.

Inlägget är i reklam för Presenttipset.

Det är vår och närmar sig sommaren, just nu och framåt är det mycket firande på gång. Det är födelsedagar, examensfester, studenter och även en nationaldag. Nu ser firandet lite annorlunda ut i år mot tidigare, Covid19 sätter stopp för att träffas men det är inget hinder att visa uppskattning och fira födelsedagsbarn, examen eller studenter för den sakens skull.

Som du vet tar jag specialpedagogexamen om ganska exakt en månad. Faktiskt kan det vara så att det igår var exakt på dagen en månad, eller så idag eller imorgon. För den tredje, fjärde eller femte juni så ska jag och mina medstudenter upp på opponering av vårat examensarbete. Jag har tänkt fira detta, det blir kanske inte jättestort men det ska ändå firas. Runt samma veva och närmare bestämt den 6:e juni på Sveriges nationaldag fyller Björn 40 år. Jag såg därmed den perfekta födelsedagspresenten i form av en Chili Klaus presentlåda som jag tänkte på honom direkt när jag upptäckte.

Inte nog med att Björn fyller år, så slutar William nian. Vår älskade unge! Jag såg att de har en Coca-cola minikyl och det kändes lite roligt faktiskt. Just för att köpa en sådan som han kunde ha inne i sitt rum, han dricker inte mycket läsk men ser lite humorn i saken ändå. Sedan kommer det lite kring vad jag själv skulle vilja ha i examenspresent, jag älskar ju fint porslin, muggar, koppar, glas och ja allt sådant. Så någonstans är det absolut vad jag önskar mig i examenspresent. För visst får man önska sig saker? Och presenter det är så gott som alltid roligt! Jag blir alltid glad av att få något fint, sedan är det inget krav att någon ska handla åt mig, roligast är det att någon kommer för att fira. Jag tänker att en liten tillställning bör man ju kunna ha ändå? Tror ni inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.