Inlägget är i reklam för Poolgiganten.

Något jag drömt om sedan jag såg filmen Vinterviken som barn är en egen pool. Det är lite humor bakom det faktum att jag drömt om den saken, för större delen av mitt liv har jag bott i lägenhet och jag är en rejäl badkruka men, och det är med ett stort MEN det hindrar mig inte från att ha drömt om saken.

I filmen Vinterviken så simmar mamman varje morgon en viss tid i familjen pool, det här ansåg den lilla människan jag var som så otroligt lyxigt. Kanske berodde det på att jag under den tiden älskade att bada och simma. Någonstans tror jag även att en pool skulle passa mig som vuxen eftersom tanken på att simma fram och tillbaka ensam i min egen pool någonstans tilltalar mig. Ingen att dela poolen med, att kunna ha baddräkt eller bikini utan att känna att kroppsförminskningen jag ofta ger mig själv inte hägrar. Ja det skulle passa mig väl, dessutom är simning en av de bästa formerna av motion eftersom att man faktiskt använder hela kroppen.

Någonstans så tror jag på det där med att faktiskt drömma om saker. Så att skaffa och bygga en pool till hemmet skulle vara så häftigt. Jag tänker att det skulle kännas så härligt att som jag ser det framför mig. Gå ut på morgonen med ett glas apelsinjuice och ställa det vid ett bord vid poolen, för att sedan hoppa i vattnet med solen som värmer ovanför huvudet. Sedan ta några längder som man simmade fram och tillbaka. Jag tänker på hur William med kompisar skulle simma där och ha roligt tillsammans vid poolen, kanske skratta och snacka skit så där som ungdomar gärna gör tillsammans.

Jag blir nyfiken, har du egen pool hemma? Berätta gärna!

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

  1. Har ingen pool, men hade gärna haft 😎😎😎 Kanske ett sånt litet spabad skulle passa mig annars… Eller både och… 😛😛😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa