Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Vad gör dig glad just nu?

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det har varit mycket på senare år som känts tufft. Mormor som dog i cancer plötsligt och snabbt där i oktober 2018. Sedan förra året med sorg och en hel del ångest. Jag påbörjade min ätstörningsbehandling, och sedan var jag både upp och ner hela hösten. Så kom denna vår med corona och allt som varit. Men i onsdags efter att ha spenderat dagen innan på akuten vaknade jag med en känsla av att vara så glad.

Låter det konstigt kanske? Jag blev skiträdd där när astmaanfallet kom, blev så rädd över livet och sedan så dagen efter när jag vaknade kände jag mig så lycklig. Jag har behållit den känslan. Jag har världens underbaraste son, det faktum att han slutar nian och ska börja gymnasiet till hösten är så fint. Jag är klar med min tredje högskoleexamen om mindre än en månad och examensarbetet bara glider på just nu, jag har världens finaste kollegor som jag kommer sakna i mängder nu när jag byter jobb. Men det känns samtidigt helt underbart med nytt jobb, nya utmaningar och kunskap. Jag har fina saker att vänta inom närtid, och jag har världen underbaraste familj, vänner och släkt! Livet känns bra, och jag är tacksam och glad över livet!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara

22 Comments

 1. Efter regn kommer sol sägs det…och det stämmer ju! Härligt att läsa att det känns lättare för dig <3 Kram

 2. Härligt! Det finns så mycket att vara tacksam över. I många år skrev jag tacksamhetslistor.
  Varje kväll eller om det var morgon, skrev jag tre viktigaste sakerna för stunden som jag var tacksam över.
  Jag är tacksam och glad idag, även om jag inte är tillfreds med situationen i coronatider.
  Kram

 3. Så fint skrivet ♡ jag tror att är det något Corona har lärt oss så är det att ta till vara på de ”små” sakerna i livet. Att uppskatta våra nära och kära och den vardag vi annars klagar på!

 4. Det inlägget gör mig riktigt glad. Du har verkligen varit med om mycket de senaste två åren, och som ”pricken” på i:et besöket på akuten.
  Precis som du skriver så måste lättnaden att det ”bara” var ett astmaanfall varit oerhört stor. Att du dessutom hade utmärkta värden när de tog prover är ju också en slags ”livsförsäkring”. Så japp, fortsätt rida vidare på den glada vågen!!!

 5. Ibland är man i jobbiga perioder och känns som allt händer på samma gång.
  Samtidigt verkar du ha mycket att vara glad över. Det är bra ??

 6. Även om det är motigt och många motgångar kommer slag i slag så finns det alltid något att vara glad över.

  Just nu är jag superglad över att vi kommer att få rejäla lättnader i våra restriktioner på måndag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: