Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Vilket är ditt senaste inköp?

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Mitt senaste inköp är dessa två ljuslyktor jag fick för 20 kronor när jag besökte Kupan nere på stan i lördags. Det är Partylite och jag gillar dem. Det ena bladet föll av när jag kom hem, men det är tanken att jag ska limma fast igen.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara

60 Comments

 1. Vad tråkigt att det gick sönder så snabbt. Annars var ljuslyktorna otroligt fina tycker jag. Vi har massor med ljus hemma just för att det höjer stämningen så mycket.

 2. Men åh så tjusiga dem var❤️Jag gillar partylite. Det senaste jag köpte var våtservetter ? Eller ett par skor också.. Lite roligare

 3. så roligt då man kan fynda saker som man verkligen tycker om 🙂 tycker lyckorna var väldigt fina 🙂 gillar med sådan och ha ljus i 🙂

 4. Kanonfina lyktor du inhandlat, sånt får man konstigt nog aldrig för mycket av.

  Sista inköpet jag gjorde var en vatten slangvinda för vägg. Mindre kul men väldigt bra och gott att ha när man vattnar uteblommor o annat.

  Kramiz oh fin tisdag

 5. Gud vad fina lyktorna var! ? tråkigt att bladet fall av, men det limmar du ju på lätt, dom kostade ju inte så mycket så? superfina var dom iallafall! Hoppas du får en fin Tisdag, kram!

 6. Jättefina lyktor! 🙂

  Om man bortser från mat så var nog det senaste inköpet raclettejärnet som vi beställde på nätet. Alla affärer som säljer annat än mat och medicin har ju varit tvångsstängda i 7 veckor…

 7. Jättefina! För min del blundar jag när jag går förbi ljuslyktor, för jag har förköpt mig, har alldeles för många (kan man ha det? Jo).

 8. Vilka fina ljuslyktor. Hoppas den ena går att laga 🙂
  Jag var med i din utmaning men står inte med på listan 🙂 kram

 9. Vilka fynd! Med lite lim blir det som nytt 🙂 Jag köpte mango senast, hehe, men om vi tänker TING som köpte jag senast el orange tröja 🙂

 10. Fina! Jag älskar att shoppa på secondhand. Har nog redan berättat det men större delen av mitt hem är inrett med loppisfynd. Bra att kunna göra en insats för välgörande ändamål och miljön samtidigt!

 11. Ibland går saker sönder… men fina lyktor å som Du skriver, det går att limma.

  Jag shoppade nya skor att ha då jag är ute med hundarna förra veckan 🙂
  beställde från Engelsons på nätet och är nöjd.

 12. Tjugo spänn, då gråter man åtminstone inte när lyktan går sönder. Köp Loctite Superglue, den kommer göra susen när du limmar fast bladet igen.

 13. Älskar att fynda saker som passar ens hem. Jag fyndade nå snygga prydander o kuddar på Jysk som ja verkligen älskar – speciellt prydnaderna 😀

  Jättefina lyktor 🙂

 14. Vilka jätte söta ljuslyktor! Jag är väldigt svag för vitt när det kommer till inredning! Undra vad det senaste jag köpte var… sparar mig lite tills jag hittat en ny soffa 🙂

 15. Vi gör alltid matlista här hemma, annars hade det inte funkat ? vi handlat också veckovis. Mån-tor och fre-söndag. Har blivit så mkt mindre matsvinn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: