Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Om du ska äta tårta, vad äter du helst för sort?

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag äter nog all tårta förutom om det är nötter i då. Jag är nötallergiker så det går liksom bort med saker som innehåller hasselnötter och liknande. Annars äter jag det mesta inom tårtväg. Tycker det är väldigt gott, men favoriten är faktiskt jordgubbstårta och gärna hemmagjord!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara
Lisa

26 Comments

  1. Schwartzwaldtårta, White Lady ell pannkakstårta hallon/blåbär hör till favoritskapen, ?.. Vilka fina mumin koppar, har själv en uppsättning i köket men tyckte mest om den rosa varianten som Silja/Tallink säljer.. /Trevlig tisdag, ?..

 1. Jag tycker om jordgubbstårta det är väldigt gott på sommaren ? äter allt förutom nöter då jag med är allergisk ❤️

 2. För min del ska det hest vara hemmagjord på sockerkaka, sån som mor gjorde, grädde och någon sorts bär eller frukt på, beroende på årstid.
  Jag har kommit av mej lite med alla rutiner och därmed även bloggutmaningen, jag började bra, men sen blev det inget mer, ska försöka hänga på igen.

 3. Läste jordgubbstårta! Wow, såklart. Men det är en sommartårta och jordgubbarna ska vara färska svenska nyplockade och till det riktig vispgrädde.
  Annars har jag svarat något annat i min blogg 😀

 4. Är ingen sötis alls och äter nästan aldrig tårta. Älskar dock cheesecake, men det är ju inte en tårta direkt;-)

 5. Grått var riktigt fint i den skålen, jag har rosa både stora och små och älskar dem. Synd bara att de är så dyra, man får försöka fynda helt klart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: