Inlägget är i reklam för Moonan & Ponsbach.

Det finns en sak jag tycker verkligen är så himla fint att bära och det är sjalar. För mig står sjalar för lite värme, lite stilrent och lite behagligt. Att lägga en sjal runt halsen är som att tala om för kroppen att nu ska du få lite extra kärlek.

Jag blev därför verkligen intresserad när jag såg kashmirsjalar som är handgjorda. Det är verkligen något speciell med saker som är handgjorda, och dessutom måste jag säga att denna fina gråa kashmirsjal föll mina ögon för rejält. Jag tycker om ljusa färger, och ljust grått som denna är definitivt något jag gillar.

Man kan ju fundera på varför man så här till vår och sommar skulle vilja använda sjal? Jag kan ju säga att det är hur skönt som helst, man kan ha den runt halsen på höst och vinter. Men visste ni att jag också brukar använda sjalar runt höften när man varit och badat som ett exempel? Man kan även ha dem i håret som en turban för att få bort håret direkt från ansiktet. En sjal har onekligen många användningsområden och det älskar jag fullkomligt.

Sedan är det något med såna här plagg som gör att det känns fint, jag tänker en sån här sjal på sommaren. Tänk att gå med sanden mellan tårna på en strand och ha sjalen liggandes över axlarna. Eftersom jag alltid kör på med Sverigesemester så hoppas jag så klart det blir en sådan i år med, trots corona. För då ska jag verkligen njuta av svensk sand mellan mina tår och en härlig sjal på mina axlar. I bakgrunden ska solen gå ner och ett glas vin ska vänta på mig vid solstolen.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa