Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam Smink & hår

Tre små Glossybox

Inlägget innehåller annonslänkar från Glossybox

Jag såg att det fanns ett erbjudande med Glossybox så jag passade på. Så på mindre än två veckor har jag fått tre boxar men saker. Jag var lite fundersam först då ena boxen var från hösten 2019, men nu känns det inte lika fundersamt för förstod sedan hur det var meningen. Man fick en gratis och det var då en äldre box. Har varit jättenöjd med produkterna i alla fall, och redan använt två av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.