Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Har du ätit någon glass ännu?

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det har jag gjort, ätit mjukglass och även lite glass från frysdisken. Det är absolut något speciellt det där med glass på sommaren ändå! Galet gott med en svalkande kall glass.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Zinnie
Kraka
Mammarar
a

20 Comments

  1. Visst gör glass sommaren till. Men konstig som jag ju är så gillar jag inte glass. Alldeles för sött och sliskigt för min smak. Enda glassen jag gillade är Mövenpick som Hemköp sålde ett tag. Men de slutade med den och då fick det vara för min del;-)

  2. Jag har ätit massor av glass! Tror nästan att jag tar en nu också, har jättesmå strutar i frysen 🙂 (Jättesmå… konstigt ord, jättar är väl inte små? Men dom jättesmå strutarna är i alla fall skitgoda 😉 )

  3. håller med dig glass är alltid godast på sommaren , jag har faktiskt inte tagit någon första glass iår än , får ta mig en sån någon dag ❤

  4. Ja det har jag, vi gjorde faktiskt egen på morsdag dessutom, sååå gott med hemma gjord måste jag säga. Annars är favoriten här ben & jerrys, en av deras som jag inte kan vara utan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: