En typisk sommardag så brukar jag…

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En typisk sommardag sitter jag gärna utomhus i skuggan, men värms upp av solen. Jag dricker kanske en kopp kaffe eller något kallt glas med vatten. Jag brukar alltid känna mig väldigt glad, och kanske läser jag även en bok.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “En typisk sommardag så brukar jag…

 • 5 juni, 2020 at 21:55
  Permalink

  Jag brukar också känna mig glad på sommaren. Sitter gärna ute i solen jag med en bok och läser det är härligt det 🙂

  Reply
 • 5 juni, 2020 at 21:56
  Permalink

  Då hoppas jag att du får många varma och sköna dagar denna sommar att njuta av. Så du föredrar skuggan, jag gillar nog mest solen. Flyttar bara till skugga när jag börjar svettas, och det gör jag inte så ofta här.

  Reply
  • 5 juni, 2020 at 22:44
   Permalink

   Det hoppas jag verkligen :D. Jag sitter gärna i skuggan när det är sol som värmer. Fixar inte att sitta och pressa i solen, blir helt slut då :).

   Reply
 • 5 juni, 2020 at 22:15
  Permalink

  En sån dag sitter jag också gärna ute, men både i solen och skuggan! Älskar att sola men försöker göra det med måtta såklart 😀 <3

  Reply
 • 5 juni, 2020 at 22:40
  Permalink

  En typisk sommardag (om jag är ledig) består som oftast av arbete på gården, lite pyssel här och lite där och sedan intar vi maten ute på vår terass eller helt ute i trädgården

  Reply
 • 6 juni, 2020 at 10:40
  Permalink

  Låter härligt! 🙂

  Här är det i princip sommar nästan året om. På vinter-sommaren är jag helst i solen men på sommar-sommaren är det skuggan som gäller. På tok för varmt i solen 🙂

  Reply
 • 6 juni, 2020 at 14:25
  Permalink

  Jag hänger på din bloggutmaning även i juni, så kul ju!
  HA nu en toppendag, hoppas att det inte regnar i Falun !
  Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: