Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En typisk sommardag sitter jag gärna utomhus i skuggan, men värms upp av solen. Jag dricker kanske en kopp kaffe eller något kallt glas med vatten. Jag brukar alltid känna mig väldigt glad, och kanske läser jag även en bok.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams

12 kommentarer

 1. Jag brukar också känna mig glad på sommaren. Sitter gärna ute i solen jag med en bok och läser det är härligt det 🙂

 2. Då hoppas jag att du får många varma och sköna dagar denna sommar att njuta av. Så du föredrar skuggan, jag gillar nog mest solen. Flyttar bara till skugga när jag börjar svettas, och det gör jag inte så ofta här.

 3. En typisk sommardag (om jag är ledig) består som oftast av arbete på gården, lite pyssel här och lite där och sedan intar vi maten ute på vår terass eller helt ute i trädgården

 4. Låter härligt! 🙂

  Här är det i princip sommar nästan året om. På vinter-sommaren är jag helst i solen men på sommar-sommaren är det skuggan som gäller. På tok för varmt i solen 🙂

 5. Jag hänger på din bloggutmaning även i juni, så kul ju!
  HA nu en toppendag, hoppas att det inte regnar i Falun !
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa