Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det är en annorlunda sommar som väntar oss, vad tror du kommer utmärkas mest?

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Rent spontant känns det som fler kommer insjukna i Covid19 nu. Nu när många går på semester och folk kommer slappna av mer. Vi som klarat oss hittills drar på oss sjukdomen och kommer få ligga sjuka under semestern. Det känns inte kul, men så tror jag absolut det kommer bli. Speciellt eftersom man nu lättat på resereglerna.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos

30 Comments

 1. Jag är mer än jätte gärna med i denna blogg utmaningen. Skall komma ikapp er med alla dessa tidigare punkter och länkar senare dagens punkt i utmaningen senare ?

 2. Vi får hoppas att vi slipper ökad smittspridning och att medborgarna fortsätter att förhålla sig till gällande restriktioner. Ta vara på dig.

 3. Jag tror det kommer att märkas mest att många väljer att stanna hemma. Även om reserekommendationerna ändrats kommer vi att iaktta försiktighet.

 4. Jag hoppas ju verkligen att även om dom är på semester och slappnar av så hoppas jag att dom fortfarande håller avstånd så att vi inte får ännu mera cv 19 patienser det skulle värkligen vara hemskt

 5. Strandbilden tror jag kommer att vara den mest utmärkande här. På vår närmsta strand – Playa del Cura – brukar det typ vara ståplats under sommaren, i år kommer det nog (och förhoppningsvis!) vara glesare mellan badgästerna.

 6. Jag hoppas det inte blir som du tror, det skulle vara för sorgligt, men jag har märkt att folk i allmänhet har blivit mer ”slarviga” och glömmer restriktionerna, som om de tröttnat på det.

 7. Jag tror att det blir sättet vi kommer att resa på….hoppas att många turistar i vårt eget land och ser hur vackert det är <3
  Kram!

 8. Möjligt, men så tror inte jag ändå, eller rättare sagt, jag hoppas det saktar av, att folk har fått vett i skallen!
  God söndag!

 9. Tyvärr har du nog rätt att fler kommer bli sjuka pga sommaren, slappare, resterna förändras och även nu när många människor har demonstrerat.

  Jag har själv klarat mig, vad jag vet och jag hoppas att du får en fin sommar iallafall ❤️

 10. Speciellt nu efter manifestationerna så tror jag att ökat antal spridning kommer att öka. Tråkigt att man inte har respekt i denna pandemin
  Trevlig kväll <3
  Kram

 11. Jag tror att det kommer bli en annorlunda sommar, definitivt men jag kommer ändå ta vara på det jag kan göra och vara tacksam för det. Det gäller att uppskatta småsaker, då blir det en bra sommar ändå <3

 12. Dessvärre håller jag helt med dig. Och hur ska mindre regioner klara av eventuellt insjuknande nollåttor bland annat. Men turistnärigen (hotell, campingplatser med mera) kan förhoppningsvis ta in en del av förlusterna de drabbades av i februari till april.

 13. Tror du har helt rätt. Tyvärr.
  Det kommer att bli hemskt inne på sjukhusen som kommer att fyllas av ännu fler covid-19. Det är hemskt redan nu så jag bävar inför sommaren.

 14. Stort Grattis till examen vännen!! Lycka till i din framtid och nya jobb. Så fint halsband du fick!
  Trevlig kväll <3
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: