Sveriges nationaldag, förr kallades den för svenska flaggans dag. Firar du?

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag kanske inte regelrätt firar själva nationaldagen, men jag kommer fira dagen. Det är idag som Björn fyller jämt med sina 40 år och förutom det kommer jag att ha min examensfest då jag blev specialpedagog igår! Så vilken härlig dag att se framemot ändå!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Sveriges nationaldag, förr kallades den för svenska flaggans dag. Firar du?

 • 7 juni, 2020 at 08:24
  Permalink

  Grattis på dagen och till din examen. Alltid härligt med fester. Vi firar både vår nationaldag och morsdag då vi arbetade förra helgen. Livet är en fest

  Reply
 • 8 juni, 2020 at 10:55
  Permalink

  Nationaldagen har ett mycket personligt värde så jag firar alltid den dagen, dock inte jätte mycket för landet i sig =P… även om det är mycket Sverige i firandet! Sen så GRATTIS till din examen, super braaa kämpat<3

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: