Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har lyssnat på några sommarprat men det är absolut inget som är viktigt för mig på det viset. Jag kan lyssna och tycka att det är bra men, ja inte mer än så. Vet inte ens vilka som är med i år.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos

16 kommentarer

 1. Att du inte vet vilka som är årets sommarpratare kan bero på att dom avslöjas först imorgon den 11/6 😉
  Vi laddar ned alla sommarprat till telefonen i efterhand. Brukar lyssna vid terrasshäng eller när vi åker bil längre sträckor på tråkiga vägar (läs motorvägar). Det är långt ifrån alla vi lyssnar klart på, ointressanta skippar vi när pratet inte “tar sig” 🙂

  1. Ja absolut lyssnar jag på dem alla! Nu finns så många alternativ så man kan ju lyssna när man vill! Brukar rekommendera andra som inte lyssnar.Den man minst anar kan ha ett jätteintressant prat!

 2. Listan över årets sommarpratare släpps imorgon kl 13.00 ler…. det är så mycket minnen i det här med sommarpratarna. Jag tycker dock att det är skönt att man inte behöver passa på dag o tid, man kan lyssna på dom man tycker verkar vara intressanta när som helst.

  Ha en fin dag 🙂

 3. Jag har inte heller koll på årets pratare, men tänkte kolla, om det är någon som lockar får jag väl skriva in en påminnelse och se om jag är ledig och om det passar att lyssna.

 4. Jag brukar inte heller lyssna så aktivt på sommarprat, men jag minns från semestern med familjen när jag var yngre att mamma och pappa ofta lyssnade på det i bilen när vi åkte långt. Det var lite mysigt tycker jag, jag förknippar liksom det med våra familjesemestrar. ^^

 5. Har bara lyssnat på en enda sommarpratare och det var Nilla Fischer, mittbacken i svenska damfotbollslandslaget. Har ingen aning om vem ska sommarprata i år.

 6. Om det är någon som jag tycker är intressant så lyssnar jag gärna men inte så att jag gör det varje år. Har precis som dig inte koll på vilka som ska prata i år. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: