Muminmuggar: Mymlans mamma & Polismästaren.

Förra veckan fick jag hem dessa två fina muggar jag beställde innan Kristi Himmelsfärd från Åhléns på webben. Just dessa två fanns nämligen inte att köpa på Åhléns här i Falun. Fina är dem i alla fall, nu saknas bara Hattifnattmuggen som jag tänkte köpa till hösten så jag får den där speciella stämpeln, och sedan vänskapmuggen, trogen sitt ursprung, Mumin på äventyr samt Sov gott så har jag sedan alla de som finns att köpa i dagsläget.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Muminmuggar: Mymlans mamma & Polismästaren.

 • 10 juni, 2020 at 11:11
  Permalink

  Vad roligt att du fick tag i muggarna och så fina dom är! <3 Kramis

  Reply
 • 10 juni, 2020 at 11:23
  Permalink

  Nämen åh vad fina de är!! Vill ju verkligen ha muminmuggar själv, de är ju så söta 😃

  Reply
 • 10 juni, 2020 at 12:09
  Permalink

  Åh så fina! Älskar också muminmuggar! 😍

  Reply
 • 10 juni, 2020 at 15:39
  Permalink

  Wow de är jättefina 😀 De är så sabla söta ju 🙂 Ja Åhléns har mycket fina grejer både till inredning o kläder

  Reply
 • 10 juni, 2020 at 15:48
  Permalink

  Vilka fina muggar. Du måste ha ganska många Muminmuggar nu. Dom kan bli värdefulla en dag 🙂

  Kram <3

  Reply
 • 10 juni, 2020 at 18:23
  Permalink

  Grattis till fina muggar! Min favorit än så länge är den ljusgröna och somriga som du visade för en tid seden!

  Reply
  • 10 juni, 2020 at 22:10
   Permalink

   Tack :D. Åh ja den är jättefin den du menar, man känner onekligen sommarkänslor för den :).

   Reply
 • 10 juni, 2020 at 18:34
  Permalink

  De är roligt att samla på saker, Mumin muggarna är jättefina. Jag har två barbar lampor från Ikea, de finns inte längre. jag gillar de skarp fast de har egentligen inte något med mumintrollen att göra den ser helt enkelt bara ut som barbarpappan 🙂

  Kramiz
  Herr Nilsson Fru recently posted..Dagarna kommer och dagarna går………..

  Reply
  • 17 juni, 2020 at 22:59
   Permalink

   Åh ja man blir ganska glad av sånt faktiskt :D. Åh så fint det där låter :D.

   Reply
 • 10 juni, 2020 at 22:29
  Permalink

  Det tog lite tid innan jag fattade hypen, med muminmuggar…. men nu älskar jag dem. De är ju så himla fina.

  Reply
 • 10 juni, 2020 at 22:35
  Permalink

  nämen åh då har du nog kommit längre än vad jag och sambon har i samlingen tror jag haha. Älskar att se dina mumin inköp har faktiskt ingen av dessa två, visste faktiskt inte heller man kunde beställa via webben på åhlens. Inte handlat därifrån på evigheter, fanns i hudik förut men efter det la ner där, så vet jag inte ens om det finns i krockarna här omkring. 😂❤

  Reply
  • 13 juni, 2020 at 22:29
   Permalink

   Haha kanske? Jag lär väl visa upp alla någon gång känner jag :D. Åh förstår, jag gillar Åhlens som butik så är nog därför jag vetat om att de finns på webben med 😀 .

   Reply
 • 10 juni, 2020 at 22:42
  Permalink

  Men åh så härligt att din samling snart är komplett 🙂 hur många olika muggar finns det? Skulle så gärna vilja se platsen där alla dina fina muminmuggar står?! 😍

  Reply
  • 13 juni, 2020 at 22:29
   Permalink

   Ja jättekul, eller i alla fall komplett med de som finns att köpa nu. Är ju många år av muggar som finns som jag inte har och förmodligen aldrig får tag på heller :).

   Reply
 • 11 juni, 2020 at 01:31
  Permalink

  Wow så fina!! Förstår att du älskar dem! Så kul att ha något att samla på, önskar jag med hade det 🙂

  Reply
 • 11 juni, 2020 at 08:32
  Permalink

  Vilka fina muggar 😊 vad kul att ha något man samlar på jag har nog inget jag samlar på 😊 hoppas du hade en bra onsdag 😊

  Reply
 • 11 juni, 2020 at 11:47
  Permalink

  Vilka vackra koppar. Jag tycker muminkopparna är vackra. Samlar du bara på dem eller använder de dem också?

  Reply
 • 12 juni, 2020 at 11:09
  Permalink

  Åååh vad är det för ett stämpel man kan få???
  Jag har en dold muminmugg-samling men har fått muggarna av mina släktingar som bor i närheten av den finska gränsen =)… inget jag självmant har valt att samla! Tycker mina äldre vid 90-talet är snyggare. Oavsett så gillar jag Tove så mumin i sig är fantastiskt<3

  Reply
  • 17 juni, 2020 at 22:54
   Permalink

   Det är inför Tove Jansson dagen :). Så kommer komma special då :D. Vad roligt :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: