Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja det står ju redan här ovanför, men William slutade nian igår. Hans fina skola som han nu lämnat har alltid haft en egen skolavslutningsdag och det har varit perfekt för mig som själv arbetar som lärare. Kommer sakna att vara förälder till barn på Friskolan Mosaik, det har varit helt fantastiska år på skolan som fått min son att växa.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos

6 kommentarer

  1. Idag var det skolavslutning, en ovanlig sådan… för första gången på minst 33 år blev det inget gemensamt firande.
    Här brukar barnen/elever och lärare tåga från skolan med drillflickor, orkester och flaggor till hembygdsområdet där det är stor folkfest, typ hela kommunen.
    Men i coronatider gör man det bäsa av situationen och idag var inga föräldrar välkomna till skolområdet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: