Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Bromsar, knott och mygg har du lyckats få något bett ännu?

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hum, och fnys och jo tack! Mina ben är alldeles sönderrivna sedan jag kliat mig sedan i helgen. Foten är uppsvälld och röd, förbaskade insekter att göra mig så galet allergisk varje år!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos

4 Comments

  1. Ju längre norrut man kommer, ju hemskare blir myggplågan. Så jag är rätt så nöjd med ”läget” än så länge i alla fall. Inte ett enda bett än.
    Skrev jag det till dig? Köpt AfterBite på Apoteket. Jag lovar att du inte komma klia dig efter ett mygg-/knottbett). Det är ett stift som ”dödar” kliandet.

  2. Fullt så drabbad som du din stackare har jag inte blivit, men visst har jag fått några bett. Fast nu har jag tagit upp jakten på odjuren på fullt allvar. Vårt hem kryllar av fler myggdödarmanicker än mygg, tror jag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: