fbpx
Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 25: Midsommar

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur firar du midsommar i år?
 2. Vad kommer finnas på ditt lunchbord?
 3. Kommer du dansa runt en majstång?
 4. Hur var dina midsomrar som barn?
 5. Vad gör du denna midsommar du inte gjorde förra året?

Hur firar du midsommar i år?
Hos Björns farmor i Stora Skedvi, vi har ätit gott och haft det jättetrevligt.

Vad kommer finnas på ditt lunchbord?
Idag åt jag fil och flingor till lunch. Är inte så hungrig när det är så här varmt. Däremot vid middagen åt vi typisk midsommarmat, med sill och potatis.

Kommer du dansa runt en majstång?
Nej inte alls. Det är ändå covid19 i år.

Hur var dina midsomrar som barn?
Helt underbara, vi firade i Maggås hos mormor och morfar. Brukade ha en egen midsommarstång och sedan gick man gärna runt i byn. Ett år sov vi ute i friggeboden också. Var jättekallt så vi tre syskon la på oss alla tre täcken och myste där.

Vad gör du denna midsommar du inte gjorde förra året?
Jag har gett mig och min kropp lite kärlek på Daily life spa.

14 Comments

 1. Fint att du tänkt mer på dig själv. Man får verkligen vara egoistisk där och måna om kropp och själ. Förr gick alla andra före mitt behov.
  Trevlig midsommardag!

 2. Det låter bra med lite spa! Jag spa-ar i sjön, har äntligen fått till en rutin att gå o ta ett dagligt dopp, fast idag vete sjutton. Vill inte gå när det är så förfärligt varmt och nu ikväll är det ju ännu lika varmt, kanske får det bli ett morgondopp istället…

 3. Låter som en härlig midsommarafton i underbart väder. Å jättekul att du skämde bort dig själv med lite kärlek på ett spa. Det är du såååå värd:-)

 4. Minns också midsomrarna som barn underbara. Konstigt nog minns jag aldrig att det regnade heller då. Men just det är säkert selektivt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: