Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Dagen började med en promenad med Skilla. Sedan hem för att duscha och ha på min Ida Wargs brun utan sol. Jag har aldrig använt Brun utan sol innan men alltså jag fullkomligt älskar det, kolla på första bilen på min hand! Har liksom perfekt bränna, och fötterna använder jag inte brun utan sol på och ja det är skillnad.

Efter min lilla brun utan solrutin begav jag mig ner till Katrin på Daily life spa där jag bland annat fixade naglarna och fötterna. Det och massage är verkligen sådan lyx jag tycker att man ska unna sig själv med jämna mellanrum. Det får mig att må superbra!

Skilla var med på Daily life spa idag och det gick jättebra. Efteråt så begav vi oss hemåt, vilade lite och åkte sedan ut till Björn i Kniva för att fara vidare till Stora Skedvi och hans farmor efteråt. Där åt vi gott och hade det trevligt!

Dagen var verkligen i riktigt kanonväder! Sommar hörrni! Sommar!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos

4 kommentarer

  1. Låter som du hade en härlig midsommarafton!
    Vi firade dubbelt igår, midsommarafton och att Cesar fyllde 4 år just på denna härliga dag.

  2. Brun utan sol använder jag alltid under vintern. Gillar inte att se ut som en blekfis;-)
    Men nu under sommaren låter jag den riktiga solen göra jobbet.
    Kanooonväder här också, både igår och idag:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa