Igår åkte jag till Borlänge för att fixa mina fransar. Jag blev som vanligt nöjd och nu är jag lite semesterfin så här inför midsommar. Björn passade Skilla medan jag var där, jag åkte sedan hem till honom blev bjuden på lunch och sedan begav vi oss hemåt igen. Med vi så är det alltså jag, William och Skilla. Vi åkte förbi Willys och köpte munkar samt Pepsi Max, sedan åt vi det tillsammans medan vi tittade på den digitala examensceremonin som Mälardalens högskola hade för oss som avslutat våra studier där. Ett diplom har jag fått och jag känner mig så stolt! Jättekul var det även att se mitt namn där på listan, jag är klar och kan knappt förstå det.

Efter det så satt jag och myste med älskade Skilla. Jag tänkte på det i morse när vi tog våran morgonpromenad hur oerhört glad jag är i att ha henne. Hon kom liksom hit i helt rätt tidpunkt, jag har mått så galet dåligt så länge och att få hit Skilla som får ut mig på långa promenader. Som medför att jag får höra fågelsång, röra på mig och höra vinden susa i träden. Känna solen slå sina ljusa strålar mot min hud. Det är kärlek, så himla fantastisk kärlek. Jag blir lycklig av saken, Skilla har verkligen gjort att jag känner så mycket mer hopp inför framtiden. Hon är verkligen så mycket kärlek!

Om nu någon skulle tveka på min kärlek till William så är det bara befängt, han är min kärlek, min underbara son. Det finns ingen som han!

40 kommentarer

 1. Härligt att få fransarna fixade 🙂 Jag orkar inte med sånt – har annat viktigt att fixa med mina pengar haha 😉

  Gud va söta ni är 🙂 så mycket kärlek i den bilden så ojojoj 😍❤️Hundar är verkligen livet eller hur?
  Tess recently posted..PAPPER FRÅN TRANSPORTSTYRELSEN

   1. Hej!!!!
    Kul att höra av dig! Nä har varit lite frånvarande och inte haft lust riktigt. Stort grattis till din examen, helt fantastiskt!
    Så roligt för er med er nya kärlek! Så mysigt med hund. Hade jag bott i hus skulle jag nog också skaffa en. Älskar katter med så lite osäker på vad det skulle bli 😉

    1. Åh förstår så är det ibland :D. Tusen tack, så glad över det. Åh ja hon är verkligen min älskling. Åh förstår :). Det är underbart med både katt och hund <3.

 2. Djur är helt fantastiska <3 Hade jag inte haft min katt så vet kag inte vart jag hade varit. Såklart så är min sambo min stora kärlek, men djur är en annan sorts kärlek.
  Sandra recently posted..13 Reasons Why

 3. Är så glad att höra att Skilla bidrar så mycket att du mår bättre. Å du, man kan älska många – människor som djur, man älskar dom bara på olika sätt, vilket ju är poängen. Enligt mig alltså;-)

 4. Jag såg också avslutningen från Mälardalens högskola, min dotter var en av dem som sjöng…hon var på den första bildrutan bland sångarna. Tyckte det blev en fin ceremoni. Jag skulle aldrig tveka på kärleken till din son, men som vuxen är det väldigt mycket att ge till barnen och lite mindre att få ( även om de visar sin kärlek på så många sätt), kärleken från en hund är så oerhört okonstlad och oproblematisk samtidigt som de verkligen ger allt och bara har sin älskade ägare för ögonen….njut av Skilla och att du mår bra med henne.

 5. Åh, vad fint skrivet om hunden! Jag känner samma som du. Det är verkligen skönt att ha hund när man inte är på topp, de ger sin kärlek i alla lägen. Plus att man kommer ut och får njuta precis som du beskriver ❤️ Hoppas du får en fin midsommar 🌟🥰

 6. Vad kul med fransfix 🥰 Har varit lite sugen på att testa, hur mycket kostar det ungefär och hur lång tid tar det? Hur länge håller det? ❤️

 7. Så mysigt att titta på examenscermonin, det är så annorlunda med allt nu och det är fantastiskt hur de hittat alternativ som funkar för dessa saker.
  Så underbart att ha en fyrbening att sällskapa med på morgonpromenaderna.
  Djur och natur är absolut bästa medicin för måendet, mina djur har alltid varit nummer ett för mej, ja efter barnen förstås, Då jag mådde som sämst i slutet av 90-talet räddade mina hundar mej, för mej är djuren viktigare än två-benta vänner, de kan man alltid lita på och de ger ovillkorlig kärlek.
  Önskar dej en fin midsommar med dina nära

  1. Absolut :). Just detta var bara ett diplom dock, examensbeviset väntar jag på fortfarande. Är 8-10 veckors väntan på det så hoppas det ska gå rätt fort i alla fall :). Tusen tack :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: