Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En sommarplåga som jag är galet trött på är?

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tänker direkt på den där Botten Anna som var så galet populär runt 2006, den kräks man ju på bara man hör. Nej fy den är jag galet trött på!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos

26 Comments

 1. Ibland verkar det vara en fördel att inte lyssna på radio. Googlade låten och lyssnade på den. hade aldrig hört den förut och kan lugnt säga att jag hade nog tröttnat på den redan 2006.

 2. Oj… har jag missat den här frågan i månadens utmaning??? Eller har jag fel lista?
  Vill ju svara på samma fråga som ni andra samma dag 🙂

 3. Hahaha, minns när den där låten spelades ÖVERALLT. Till och med när man var utomlands. Helt galet att den fick sån spridning då den ju inte är bra alls egentligen 😀

 4. Jag är med så otroligt less på den låten den var väldigt populär när jag var yngre men tröttnade redan då på den rätt fort 🙂

 5. Ja den låten har jag lyssnat på mycket när jag var yngre och idag har jag tröttnat på den. Lyssnar aldrig på låten Boten Anna. 🙂

 6. Ja jag gillar den engelska versionen bättre 🙂 har du hört den? Now you’re gone – så bra faktiskt 😀

 7. haha håller med dig helt om den låten. Jag är faktiskt förvånad att man ens lyssnade på den då, och att den ens kunde bli så stor för bra var den ju inte haha. ??

 8. Haha ja den kan man fortfarande sjunga med i men håller helt med, den är bara frustrerande när man hör den komma på. Sen har man ändå många roliga minnen från den sommaren får jag väl erkänna

 9. Men visst var Botten Anna med hos dig förut, och då gillade du ju låten. Men det är klart, man tröttnar ju när man hör en låt hela tiden. Ungefär att man kan föräta sig på vissa maträtter. Å vet du, jag har aldrig hört låten då. Lyssnade lite på Botten Anna på youtube, så jag förstår att du tröttnat;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: