En midsommardag, ett hundbad samt familjen & jag.

Igår åkte jag och Skilla ut till Kniva för att umgås med Björn och William. Vi passade då på att åka till dammen för att bada. Ja du läste rätt, VI skulle bada som i även jag. Det är en väldigt speciell månad juni i år, så här tidigt har jag inte badat sedan barndomen och det var helt magiskt skönt märkligt nog. Så underbart med en riktig familjeaktivitet tillsammans också. Det är så fint att få tiden till sådant den här tiden på året.

Jag bar ut Skilla en bit i vattnet så hon fick simma in till land och som hon njöt, fick ta med henne ut igen. Hon vill alltså men vågar inte gå ner i vattnet själv väl i vattnet är hon helt överlycklig. Efter vi kommit tillbaka till Björn efterbadet och simningen somnade hon på en av hans stolar och man såg riktigt hur skönt hon tyckte det var att fått svalka ner sig i värmen som är just nu.

Jag älskar ju värmen, det här är det absolut bästa som finns enligt mig. Jag gnäller på vintern och lider men desto mer hyllar jag sommaren och gnäller inte alls. Jag är ju frusen av mig, så denna värme får mig varm vilket jag älskar.

Hoppas du njutit av midsommarhelgen! Förresten min bästa vän Lisa som har barnen Alice och Calle som jag brukar fotografera har skaffat sig en blogg. Jag tycker ni ska gå in och besöka henne, och kanske lämna ett litet spår.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “En midsommardag, ett hundbad samt familjen & jag.

 • 21 juni, 2020 at 09:22
  Permalink

  Här har det varit varmt och kvavt. Regn och åska. Lite sol. Men en helt okej helg.
  Dock har jag saknat att bada. Jag älskar att bada, dock inte i insjöar. Det tycker jag är äckligt. Måste försöka vänja mig.

  Reply
  • 21 juni, 2020 at 21:36
   Permalink

   Åh förstår, det är speciellt väder nu måste jag ändå säga. Förstår det. Jag tror det där är lite vad man är van med från början. 😀

   Reply
 • 21 juni, 2020 at 10:26
  Permalink

  Så härligt det låter att bada tillsammans. Vi har ju havet i närheten och havet är ju så mycket kallare än insjöar och dammar. Trots det så badade sonen i går. Förstår att du njuter av värmen, det gör jag också.

  Reply
 • 21 juni, 2020 at 10:44
  Permalink

  Ja det kommer nog bli en hel del bad även här i år. Barnen har inte gillat bada innan, men efter 2 terminer på simskolan är det som bortblåst och de vill bada bada bada. Vilket kommer innebära att jag kommer få bada mycket med eftersom den lille bara är 2 år och inte kan vara i själv. Än så länge har jag mest badat fötterna men det är faktiskt riktigt skönt, speciellt eftersom vi haft upp emot 30 grader senaste veckan
  Lexochlogan recently posted..POOLHÄNG OCH ÖSREGN

  Reply
  • 21 juni, 2020 at 21:34
   Permalink

   Jag förstår det, så himla kul :). Åh så underbart att det blivit så :D. Varit såna temperaturer här med :D.

   Reply
 • 21 juni, 2020 at 10:51
  Permalink

  Lät som en helt fantastiskt skön midsommardag! Hoppas denna söndag blir lika fin 🙂

  Reply
 • 21 juni, 2020 at 11:04
  Permalink

  Visst är livet med hund alldeles hunderbart???? Kram!

  Reply
 • 21 juni, 2020 at 11:59
  Permalink

  Låter som att du har haft en underbar midsommarafton 🙂 jag älskar med värmen s¨å otroligt härligt nu när den riktiga värmen kommit så man kan ligga och sola 🙂

  Reply
 • 21 juni, 2020 at 12:41
  Permalink

  Åh heja dig som badade!! Skulle nog inte klara det själv för måsta ha himla varmt i så fall haha, men vet du hur varmt det var i vattnet? 😀

  Reply
 • 21 juni, 2020 at 13:30
  Permalink

  Så mysigt och så härligt att svalka sig med ett dopp i värmen. Säkert jätteskönt för Skilla också 😍

  Reply
 • 21 juni, 2020 at 23:44
  Permalink

  Precis som du är jag “frussen” och jag bara älskar det varma vädret. Å det ska ju hålla i sig hela nästa vecka.
  Kul att både du och Skilla tog ett dopp och njöt av det:-)

  Reply
  • 22 juni, 2020 at 23:34
   Permalink

   Ja livet blir bra mycket enklare av värmen dessutom eller hur. JA du jag förstår knappt hur det gick till att jag nöjt dock ;D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: