Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Är väl typisk människa och säger NEJ ofta. Tror det är det vanligaste ordet, nej inte nu och liknade. Dumt ord egentligen eftersom NEJ är det ordet som minst människor tycks lyssna till.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos

30 kommentarer

    1. Haha så himla kul på ett sätt, har en film där William går och säger nej med :-p. Åh så kul :D. Lägger till dig på listan, det är bara att ta rubriken så skriver du din tolkning av rubriken :D.

  1. Man har verkligen sina ord som man alltid säger, har själv det! Typ, asså, jämt och liksom är några ord jag använder som “utfyllnadsord” ungefär. Helt onödiga :’D

  2. Ja det är rätt lustigt egentligen att man använder de ordet så ofta fast de är bland de tråkigaste för en annan att höra! Haha😂 så fin bild! Ha en fortsatt fin tisdag! Kram ❤️

  3. När jag väntade mitt första barn -76, lärde mej någonstans, att man inte ska säja nej om man inte kan motivera sitt nej, jag vet inte om jag följer det alla gånger, men jag försöker tänka på det i alla fall.

  4. Haha! Du är som jag. NEJ! Ofta kombinerat med “Aldrig i livet” eller “Över min döda kropp!” 😀 Sen brukar jag gå med på det i alla fall, men första reaktionen är ofta just NEJ! 😀

  5. Du är inte ensam! Om du lyssnar på kända och mindre kände personer på tv så svarar det ofta: “Nej, men ja…” Rätt irriterande, för nej är nej och ja är ja;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: