Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar Skilla vår mellanpudel

En förändring i ätstörningarna.

Imorse när jag tog min promenad med Skilla så började jag tänka på att vågen knappt använts sedan Skilla blev en del av familjen. Jag äter dessutom helt utan ångest, och promenaderna är helt för att det bara är skönt istället för tvångsmotion. Det är en märklig sak för en person som mig, jag är glad att gick på Dala ABC förra året så att jag fått upp regelbundenheten för det är verkligen nu det funkar.

Jag är van vid att svälta, hetsäta om vartannat. Men nu med Skilla så är allt annorlunda, hon plockar fram andra sidor hos mig. Visst jag tänker fortfarande vikt men det är en annan känsla jag kan ta bort den.

För er som inte lider av ätstörningar är det kanske svårt att förstå. Men för mig är det här ett stort steg, ett steg mot att bli frisk.

42 Comments

 1. Jag förstår. Precis faktiskt. Gud så skönt för dig att det känns såhär just nu, hoppas det håller i sig ❤️

 2. Vad skönt att känna att tankarna kring mat och vikt är annorlunda nu sedan Skilla kom till familjen. Fint att läsa att du nu känner att timmarna du la ner på ABC nu ger resultat.

 3. Så skönt att du kunnat ändra attityd till ätandet och maten. Fokus på annat, som den lille vovven, då – det är fint och tacksamt.
  Kram

 4. Så härligt att din nya medlem i familjen skapar tillgivenhet utan tvång. Djur har den benägenhet att ge ovillkorlig kärlek <3
  Kram

 5. Men så skönt att känna att det gått ett steg mot att bli bättre. Hundar är verkligen bra för vår hälsa, både psykiskt och fysiskt, det tror jag verkligen 🙂

 6. Men så härligt att höra! Vad glad jag blir! Tänk vad hundar kan göra?! Mitt kusinbarn har ångest och dom köpte då en terapihund som är tränad att känna av sådant. Så när han får sina anfall kurrar hunden ihop sig hos honom, han klappar henne och blir lugn. Hunden är verkligen människans bästa vän ?

 7. Det är så skönt att höra att Skilla har förändrat ditt liv på ett positivt sätt. Å eftersom du är en klok och smart tjej så tror jag att du absolut är på väg att bli kvitt dina ätstörningar. Just regelbundenheten och att göra nåt ”naturligt”, som att promenera med Skilla, istället för att ha ett ”sjukt måste” bakom är så otroligt viktigt.

 8. Men gud så skönt för dig vännen – va glad jag blir för din skull ?❤️ Alla tankar o all kärlek till dig

 9. Så härligt att läsa att du börjar se en skillnad eller märker en skillnad. Skönt att du äter utan ångest. Blir så glad för din skull. Bor Skilla hemma hos dig hela sommaren? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d