Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Willow tree och en tur till Sågmyra Outlet.

Du som följt mig ett tag vet nog att jag har en viss kärlek till Willow tree. Jag har julkrubban men saknar vissa figurer då de är ganska dyra. Så såg jag att fina butiken Fantastiska presenter som ligger i vackra Sågmyra säljer ut sitt sortiment med en hel del Willow tree figurer men även annat. Så jag kunde inte motstå att köpa till min julkrubba, de figurerna jag köpte ser ni till vänster på bilden ovan. Men så när jag satt där såg jag även den söta lilla pudeln som också fanns att köpa som också är Willow tree och självklart blev det ett köp av den med. Visst den är vit och Skilla är svart, men jag tänker att den får symbolisera hunden i familjen ändå.

Eftersom Fantastiska presenter ligger i Sågmyra så ringde jag och frågade om det var okej att hämta dem där istället för att få dem skickade. På så vis slapp jag betala protot. Så jag fick med mig Björn till Sågmyra och vi spanade lite där. Otroligt vacker miljö är det i den lilla byn, och jag besöka deras stora Röda Korset loppis, men allt annat var tyvärr stängt just idag.

Det är annars så galet skönt väder just nu! Tänk att vi har runt 30 grader, jag njuter verkligen till fullo! Äntligen en riktigt härlig och varm sommar! Det förtjänar vi!

16 Comments

  1. Vädret kan vi icke klaga på… + 29 just nu 🙂
    Jag har ju små huskyvalpar i min julkrubba 😀
    Så fina fynd Du gjorde.

  2. Så fina saker! Fick faktiskt googla Sågmyra som jag aldrig hört talas om. Å det blev ju inte bara några fynd utan en fin utflykt också:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: