Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Kommer ni resa någonstans i sommar? Eller blir det hemester?

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tror det mest blir hemester i år, William ska på läger om två veckor och utifrån läget blir det nog bara att vara hemma. Det är ändå så att man ska undvika att resa trots de nya reglerna så ser jag till sunt förnuft. Eventuellt om vi skulle ta husvagnen, men jag tror inte det blir så. Annars kanske vi besöker Gävle eller Västerås som vi brukar sommartid, men mest blir det nog hemester i år.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson

20 Comments

 1. Min sommar kommer att se likadan ut som alltid. Jag kommer att spendera tid på sommarstället i Värmland samt nere i Halmstad. I Värmland bor vi isolerade på en helt egen ö så där finns ingen risk för att vi sprider smitta och i Halmstad är vi bara på stranden 🙂 Så min sommar kommer att se likadan ut med resandet men ändå enligt restriktioner och rekommendationer!

 2. Vår sommar kommer att vara annorlunda i år, för vi jobbar hela sommaren både maken och jag, tyvärr. Men samtidigt är vi glada över att vi fortfarande har ett jobb att gå till. Vi kommer att vara i sommarstugan på helgerna och i stan på veckorna. En fördel med det är att vi inte kommer att hinna bli less på stugan. Och vi kommer att se det som kvalitetstid när vi är därute, och kanske njuta dubbelt så mycket istället. Två av våra barn som bor söderut kommer upp och hälsar på och det blir riktigt roligt! Vi längtar såklart efter dem. Dessutom får vi vara barnvakt åt ett av barnbarnen också! En sexårig kille som är ett riktigt gullhjärta! Det är roligt det!
  Så det blir bra!

  1. Åh förstår, så kan det vara ibland :). Men förstår det att du känner en glädje över att ha ett jobb det ska man verkligen vara. Så fint att de kommer upp till er och hälsar på :).

 3. Tycker ändå man ska ta vara på tiden nu när man kan vara hemma, man behöver liksom inte resa långt för att hitta fina ställen! Det gäller att använda sin fantasi rätt 😀 <3

 4. Inget fel alls på hemester, speciellt inte med det här fina vädret. Å äntligen någon (du alltså) som inte klagar över värmen. Det gör jag inte heller, jag NJUTER:-)

 5. Här blir det små utflykter och turer i Spanien. Än så länge har vi suttit i karantän och nu har vi hemester=)
  Vilka gulliga figurer och en hund som symboliserar din hund Skilla <3
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: