Kommer ni resa någonstans i sommar? Eller blir det hemester?

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tror det mest blir hemester i år, William ska på läger om två veckor och utifrån läget blir det nog bara att vara hemma. Det är ändå så att man ska undvika att resa trots de nya reglerna så ser jag till sunt förnuft. Eventuellt om vi skulle ta husvagnen, men jag tror inte det blir så. Annars kanske vi besöker Gävle eller Västerås som vi brukar sommartid, men mest blir det nog hemester i år.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Kommer ni resa någonstans i sommar? Eller blir det hemester?

 • 25 juni, 2020 at 00:06
  Permalink

  Min sommar kommer att se likadan ut som alltid. Jag kommer att spendera tid på sommarstället i Värmland samt nere i Halmstad. I Värmland bor vi isolerade på en helt egen ö så där finns ingen risk för att vi sprider smitta och i Halmstad är vi bara på stranden 🙂 Så min sommar kommer att se likadan ut med resandet men ändå enligt restriktioner och rekommendationer!

  Reply
 • 25 juni, 2020 at 11:26
  Permalink

  Vår sommar kommer att vara annorlunda i år, för vi jobbar hela sommaren både maken och jag, tyvärr. Men samtidigt är vi glada över att vi fortfarande har ett jobb att gå till. Vi kommer att vara i sommarstugan på helgerna och i stan på veckorna. En fördel med det är att vi inte kommer att hinna bli less på stugan. Och vi kommer att se det som kvalitetstid när vi är därute, och kanske njuta dubbelt så mycket istället. Två av våra barn som bor söderut kommer upp och hälsar på och det blir riktigt roligt! Vi längtar såklart efter dem. Dessutom får vi vara barnvakt åt ett av barnbarnen också! En sexårig kille som är ett riktigt gullhjärta! Det är roligt det!
  Så det blir bra!

  Reply
  • 26 juni, 2020 at 23:13
   Permalink

   Åh förstår, så kan det vara ibland :). Men förstår det att du känner en glädje över att ha ett jobb det ska man verkligen vara. Så fint att de kommer upp till er och hälsar på :).

   Reply
 • 25 juni, 2020 at 13:01
  Permalink

  Tycker ändå man ska ta vara på tiden nu när man kan vara hemma, man behöver liksom inte resa långt för att hitta fina ställen! Det gäller att använda sin fantasi rätt 😀 <3

  Reply
 • 25 juni, 2020 at 16:33
  Permalink

  Jag blir hemma under min semester som börjar 27:e juli. Trevlig helg.

  Reply
 • 25 juni, 2020 at 22:04
  Permalink

  Inget fel alls på hemester, speciellt inte med det här fina vädret. Å äntligen någon (du alltså) som inte klagar över värmen. Det gör jag inte heller, jag NJUTER:-)

  Reply
  • 26 juni, 2020 at 23:17
   Permalink

   Nej eller hur :D. Skönt att få ha det skönt hemma :D. Haha nej du, jag njuter det är sånt här jag väntar på varje år :D.

   Reply
 • 26 juni, 2020 at 00:01
  Permalink

  Här blir vi hemma,både jag pch Robban jobbar hela sommaren😊
  Vi kommer bara och göra olika dagsutflykter dom dagarna när vi är lediga😊

  Reply
  • 26 juni, 2020 at 23:13
   Permalink

   Tror det blir så för oss också. Ja inte jobb då med hemma, eller ja Björn jobbar men jag är ledig :). Skönt med dagsutflykter :D.

   Reply
 • 26 juni, 2020 at 01:02
  Permalink

  Här blir det små utflykter och turer i Spanien. Än så länge har vi suttit i karantän och nu har vi hemester=)
  Vilka gulliga figurer och en hund som symboliserar din hund Skilla <3
  Kram

  Reply
 • 26 juni, 2020 at 10:40
  Permalink

  Kommer att resa, men bara på hemmaplan. Just nu är vi ute på en runda med bilen för första gången på fyra månader 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: