Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det här måste jag fixa under semestern i år…

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag brukar säga att jag vill fixa mitt förråd, men i ärlighetens namn vill jag bara njuta av värmen i år. Jag vill inte fixa ett skit utan bara vara ledig, jag har gjort mig förtjänt av ledighet.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson

16 Comments

  1. Klart att du ska njuta av ledigheten. Fixa förrådet kan du väl göra i höst. Vi måste dock fixa lekstugan somt klippa häcken, det kommer vi inte undan.

  2. Det är väl så man borde göra på sin semester, bara vara, hämta energi, njuta av dagarna – inte ha en massa måsten … så att det blir lite som man skämtsamt säger ”måste ha några dagar ledigt innan jag börjar jobba, efter semestern” ler

  3. Jag skulle också bara vilja vara ledig, men det blir ju inte riktigt så i år. Det som vi ska fixa är inreda nya lägenheten som vi flyttar till i helgen. Det blir ett kärt besvär. Vi måste också fixa till, egentligen rädda från förfall, vårt härbre i stugan, det berättar jag om på min blogg idag. Så det blir inredningsfix och härbrefix i sommar! Och vila och återhämtning också förstås!

  4. Det Du inte gör idag eller under sommaren lär vara kvar så gör Dig ingen brådska utan njut av sol å sommar.

  5. Åh förrådet är också mitt lilla dåliga samvete. Skulle vilja rensa, sälja och slänga saker. Köpa hyllor eller stabelbara lådor och sortera upp men lär nog inte bli gjort detta år heller ?

  6. Fixa saker kan man göra när det regnar eller när det är vinter. Sommaren ska man njuta av, för den är ju alldeles för kort för oss ”värmeälskare”:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: