Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur svalkar du dig helst i värmen?
  2. Vad för törstsläckare föredrar du?
  3. Förändras dina matvanor under sommaren?
  4. Hur varmt är för varmt?
  5. Vad är mest glädjande med värme?

Hur svalkar du dig helst i värmen?
Genom att ha svala kläder, går gärna runt hemma i BH och trosor. Den här sommaren har jag också badat en hel del i dammen. Vilket verkligen svalkat ner.

Vad för törstsläckare föredrar du?
Ett glas med iskallt vatten, och så isbitar. Sedan vill jag gärna ta en Cola med is också. Galet gott! Eller en iskall öl där det liksom blir imma på glaset, hur gott?!

Förändras dina matvanor under sommaren?
Ja äter mer grillat.

Hur varmt är för varmt?
För mig finns inte ordet för varmt! Varmt = underbart! Ställ istället frågan hur kallt är för kallt och jag kommer skriva 5 grader och neråt. HAHA!

Vad är mest glädjande med värme?
Att kunna bära fina kläder, alla glada människor som ler och hälsar. Att kunna gå runt och INTE frysa!

11 kommentarer

  1. Love you Madeleine:-) De här svaren skulle jag kunnat skriva rakt av. Till och med smärtgränsen för kyla är min. Tror vi bor i helt fel land, egentligen;-)

  2. Tänk så olika vi människor är, för mig är för varmt över 25 grader. Som nu, nu är det för varmt men det är ju ljuvligt att kunna bada i havet. Det hade jag inte gjort om det inte var för varmt…. Jag hade inte kommit i…. Cocacola med is gillade jag förr, nu är cola ingen favorit. Men jag gillar tanken på coca cola och ibland kan det vara gott. 😛

  3. Själv har jag svårt för sån här extremvärme på runt 30 grader. Klarade det bra förr, så delvis har det väl med ålder att göra och tror många med sjukdomar får förvärrade symtom vid höga temperaturer, såväl som det även kan vara tvärtom förstås. Väldigt individuellt, alltså. Inte klagande utan faktum. 😉

  4. haha, så du älskar värme alltså? 😀 jag håller på att döööö i värmen, 30 grader hemma och jag känner bara fyfan!! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa