Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Senaste gången jag behövde använda ett plåster var…

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

På midsommardagen när jag klev på en sten i dammen och skar upp fotens undersida. Fått ett härligt litet snitt där under, ont som fasiken har det gjort också…

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson

14 Comments

 1. Aj aj aj, det måste gjort förbannat ont!! Kommer inte ihåg när jag använde plåster sist, men kanske blir snart igen bara för det, haha!

 2. Men aj! Och under foten också, känns som väldans otur.

  Jag fick nog sätta fyra plåster efter jag rakade benen sist, upptäckte att jag blödde senare men slängde den rakhyveln då den inte kan ha varit bra.

 3. Aj, aj, aj… Hoppas det läker snabbt!

  Senast jag använde plåster var när jag började få skavis av ett par nya sandaler. Men jag satte plåstret på sandalen istället för på mig själv 🙂

 4. Aj då, hoppas att det känns bättre nu. Senast jag använde plåster var när jag fick en självspricka på ett finger efter allt handtvättande på skolan. Nu är det läkt 😀

 5. Fick skavsår på båda fötterna i samband med nya skor i mitten av maj å det tog väl nästan tre veckor innan fötterna var utan plåster.
  Sår under fötterna är ju riktigt besvärligt.

 6. Åh fy sjutton så ont det låter med att skära upp foten på undersidan, usch och fy! Vatten kan vara förrädiskt ibland, är det det minsta grumligt så kan man råka ut för allt möjligt däri.

 7. Outch! Just undersidan av foten är ju så himla känslig. Å man behöver den ju för att kunna gå. Inga alternativ liksom;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: