Om jag får drömma så drömmer jag om…

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett hus där jag kan njuta av en kopp till morgonsolen, att covid19 ska försvinna och allt ska återgå till det där människor kallar för det normala. Att få njuta hela sommaren och vara riktigt uppladdad inför nästa läsår. Att få fortsätta känna den glädje jag gör just nu, att alla jag älskar får behålla hälsan.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson
Elisabet Karlsten

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

23 thoughts on “Om jag får drömma så drömmer jag om…

 • 28 juni, 2020 at 07:06
  Permalink

  Jag drömmer också om att allt ska återgå till det vanliga. Jag funderar ofta på hur det kommer bli. Om alla restriktioner släpps på en gång om ett tag eller om det kommer gå lite pö om pö….

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 07:47
  Permalink

  Väldigt bra drömmar! Håller med dig om allt! Hur fantastiskt är de inte att ha ett hus och få sitta på altanen och ta en kopp kaffe och se en fantastisk utsikt!😍håller tummarna på att Corona försvinner snaaart! Kram ❤️

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 07:48
  Permalink

  Väldigt bra drömmar! Håller med dig om allt! Hur fantastiskt är de inte att ha ett hus och få sitta på altanen och ta en kopp kaffe och se en fantastisk utsikt!😍håller tummarna på att Corona försvinner snaaart! Kram ❤️

  Reply
  • 29 juni, 2020 at 23:47
   Permalink

   Ja eller hur! Att ha sitt eget som man själv får leva med. Vi får hålla tummarna massor för det :D.

   Reply
 • 28 juni, 2020 at 08:01
  Permalink

  Vilka häfliga drömmar! Önskar så att covid-19 var borta och livet var normalt! ❤️

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 09:19
  Permalink

  Håller så med dig, speciellt Corona, usch! Kram. <3

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 09:24
  Permalink

  Covid-19 ja får gärna försvinna i min dröm också. Hälsan är oerhört viktig.

  Ha en fin söndag!

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 10:11
  Permalink

  Det är många som nog längtar tillbaka till “det normala”. Kanske vi uppskattar vardagen bättre efter corona.

  Skulle också vilja ha ett litet hus med sådan utsikt och få leva utan ständig rädsla för covid-19, framför allt för mina anhöriga.

  Ta hand om dig!

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 11:27
  Permalink

  Lämnade en kommentar här förut och likaså skrev jag upp mig för juliomgången, men vet inte om de kom fram till dig. Bloggen verkade krångla.
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 17:42
  Permalink

  Att coronan ska besegras är nog nåt som vi alla drömmer om…
  Annars består mina drömmar mest om resor och upplevelser. Och det kan man faktiskt göra och uppleva på nära håll också. Det viktigaste är trots allt att man får vara frisk, så det sätter jag överst på listan 🙂

  Reply
 • 28 juni, 2020 at 22:07
  Permalink

  En kopp kaffe på förstukvisten i solen, det är livskvalitet det! Det är verkligen något att drömma om. Jag tycker om när tillnärmelsevis ”små” saker för stora saker med tillvaron, det är toppen!

  Reply
 • 29 juni, 2020 at 00:07
  Permalink

  Kunde inte ha sagt det bättre! Men jag ska skriva mitt svar imorgon:-)

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: