Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett hus där jag kan njuta av en kopp till morgonsolen, att covid19 ska försvinna och allt ska återgå till det där människor kallar för det normala. Att få njuta hela sommaren och vara riktigt uppladdad inför nästa läsår. Att få fortsätta känna den glädje jag gör just nu, att alla jag älskar får behålla hälsan.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson
Elisabet Karlsten

23 kommentarer

 1. Jag drömmer också om att allt ska återgå till det vanliga. Jag funderar ofta på hur det kommer bli. Om alla restriktioner släpps på en gång om ett tag eller om det kommer gå lite pö om pö….

 2. Väldigt bra drömmar! Håller med dig om allt! Hur fantastiskt är de inte att ha ett hus och få sitta på altanen och ta en kopp kaffe och se en fantastisk utsikt!😍håller tummarna på att Corona försvinner snaaart! Kram ❤️

 3. Väldigt bra drömmar! Håller med dig om allt! Hur fantastiskt är de inte att ha ett hus och få sitta på altanen och ta en kopp kaffe och se en fantastisk utsikt!😍håller tummarna på att Corona försvinner snaaart! Kram ❤️

 4. Det är många som nog längtar tillbaka till “det normala”. Kanske vi uppskattar vardagen bättre efter corona.

  Skulle också vilja ha ett litet hus med sådan utsikt och få leva utan ständig rädsla för covid-19, framför allt för mina anhöriga.

  Ta hand om dig!

 5. Att coronan ska besegras är nog nåt som vi alla drömmer om…
  Annars består mina drömmar mest om resor och upplevelser. Och det kan man faktiskt göra och uppleva på nära håll också. Det viktigaste är trots allt att man får vara frisk, så det sätter jag överst på listan 🙂

 6. En kopp kaffe på förstukvisten i solen, det är livskvalitet det! Det är verkligen något att drömma om. Jag tycker om när tillnärmelsevis ”små” saker för stora saker med tillvaron, det är toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: