Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag skulle vilja ändra så att fler tog Covid19 på allvar. Jag tycker det är så oerhört hemskt att så många bara tycks rycka på axlarna just nu, skiter i rekommendationerna och bara kör på. Jag tycker det känns oroväckande för jag vill inte bli sjuk, heller inte att mina nära och kära ska bli sjuka. Inte heller ni mina underbara läsare! Nej jag vill ändra på tankemönstret, så fler håller ut!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson
Elisabet Karlsten

24 kommentarer

 1. Så viktigt att man tar coronaviruset på allvar. Det verkar som om många yngre inte bryr sig särskilt mycket för jag upplever att de tänker att de själva klarar sig bra även om de får det. Men tänk på alla äldre som riskerar att inte klara sig lika bra. De yngre kan ju smitta de äldre även de själva inte drabbas så hårt.
  Fram för mer omtanke om varandra!

  1. Jag håller helt med dig. Vi träffar inga då jag är i riskgrupp. Men anledningen till kommentaren var egentligen att jag vill säga att jag tycker du är så fin u ditt mörka här. Fast jag tyckte du var fin i blont med. Vad gillar du själv bäst? Villem färg trivs du bäst i ?
   Kramis

   1. Då är vi lika där :). Jag tänker att det är viktigt att minimera riskerna att smitta vidare. Speciellt för riskgrupper som dig. Tusen tack :D. jag gillar mitt mörka faktiskt :), det är min naturliga färg :).

 2. Här verkar folk ta det mer på allvar än i Sverige. Men det kanske beror på att ingen vill steppa tillbaks och hamna i karantän igen?

  Ha en fin start på veckan!

 3. Jag håller faktiskt med om att det är många som inte riktigt tar det på allvar… det är väldigt obehagligt. Har varit med många gånger om att folk står jättenära i kön i affären till exempel. Så dumt för det är ju såna saker som påverkar!

 4. Det håller jag helt med om. Jag skulle också vilja att regeringen tar en tydligare ledning när det gäller Sveriges strategi. Numera verkar allt nästan som vanligt och många slarvar. Husse röt till en man i affären senast i dag…

 5. Som vanligt håller jag helt med dig. Du kan på sätt och vis vara glad att du bor i en mindre stad. Det är ännu värre här. Vid det här laget är det tyvärr upp till oss själva att håla avstånd, för det är ingen, precis ingen annan som gör det längre. Trist, men sant!
  Disciplinen med social distansering i Spanien är sååååååå mycket bättre. Läs hos Ama, så får du se. Kolla hur restaurangerna ser på avstånd mellan bord till exempel. Så mycket striktare än här.

  1. Håller med dig, läser hos Ama och vet hur det är. Blir så himla less på denna lama regering som inte tagit till sig av detta :(. Klart folk inte förstår allvaret när regeringen inte VISAR att det är allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: