Första juli idag, och högsommaren är här. Vad tycker du om det?

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Som du som är trogen läsare här på bloggen förmodligen redan vet är jag en inbiten sommarmänniska, jag njuter av ledighet och livet. Jag kan rent av avundas personer som är pensionärer för deras konstanta ledighet. Men visst det är ju inte bara guld och gröna skogar att vara ledig, för ja det är ju vinterledigt också. Men nu talar vi om sommaren, och då njuter jag till 100%!

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Första juli idag, och högsommaren är här. Vad tycker du om det?

 • 1 juli, 2020 at 07:11
  Permalink

  Förstår vad du menar jag älskar med sommaren fina så mycket att göra och så många fina bilder man ja ta älskar att vi är i högsomaren nu😊

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 07:56
  Permalink

  Jag fortsätter att vara med på dina bloggutmaningar 👍🏾
  Visst är sommaren härlig med ljumma sommarkvällar, tid att umgås och göra det som faller en in.

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 08:17
  Permalink

  Jag hoppar gärna på utmaningen den här månaden 🙂 Har sådan bloggtorka så detta blir perfekt

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 09:02
  Permalink

  Jag njuter alltid av sommaren! Typisk sommarmänniska, som avskyr snö och kyla.
  Just högsommar, det känner jag väl inte nu, det var i förra veckan, men sommaren är här!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 09:42
  Permalink

  Jag har hört att sommaren har varit fantastisk i Sverige såhär långt. Ni har haft det varmare än här nere i Spanien till och med.

  Vi reser till Sverige nästa vecka och då blir det förstås regn och rusk det kan jag nog lova, haha.

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 11:58
  Permalink

  Här börjar sommaren bli lite för hög… Vanliga år har vi försökt dra oss undan med att åka till Alaska eller Grönland eller nåt. I år blir det nog bara till att stå ut med värmen.
  Tur att det finns både fläktar och AC! 🙂

  Reply
  • 3 juli, 2020 at 11:00
   Permalink

   Åh förstår det när du inte så sommarmänniska i för höga temperaturen :D. Visst är det bra med sådant :D.

   Reply
 • 1 juli, 2020 at 12:44
  Permalink

  Åhhh jag längtar så efter min ledighet men nu är det ”bara” 26 dagar kvar. Förstår fullständigt din passion för sommaren

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 13:18
  Permalink

  Hejsan, jag vill vara med i bloggutmaningen i juli!
  Vad jag tycker om högsommaren? Jovars… den är väl bra! Äh jag skojade bara, det är toppen att det är högsommar ju! Det hade varit superdupertoppen om jag varit helt ledig, med jag jobbar inte så mycket så det går bra ändå. Det är skönt att den värsta hettan har släppt till förmån för lite svalare väder… jag tycker det är skönt för då kan jag gå långa promenader med Lowa igen. Och njuta av glass! Och vågskvalp. Och måsarnas skrik. Och små somriga molntussar på himlen.

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 15:19
  Permalink

  Åh, samma här. Jag är en sommarmänniska ut i fingerspetsarna. ÄLSKAR sommar. Det känns dock som att den alltid går så fort. Redan juli? Men å andra sidan så kan ju sommarkänslan dröja kvar till in i september. Vi får passa på att njuta!

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 16:50
  Permalink

  Jag tycker det är lite svårt att vara ledig ibland och göra ingenting. Jag vill uppleva saker och kan bli lite rastlös om det blir för mycket “dötid”. Kul att det ska vara högsommar idag när regnet öser ner hos mig, men det är mysigt med sommarregn också 🙂

  Reply
  • 3 juli, 2020 at 11:38
   Permalink

   Spännande det där hur olik man kan vara :). Mmm så tråkigt, jag hoppas det vänder tillbaka till finväder igen :).

   Reply
 • 1 juli, 2020 at 17:49
  Permalink

  Helt rätt, nu njuter vi av att det är just sommar och väntar med att tänka på vintern haha! 😀 <3

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 19:08
  Permalink

  Nja, med 10 plusgrader i morse känns det som om högsommaren försvann med juni! Kram!

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 20:28
  Permalink

  Jag är också en inbiten sommarmänniska så nu vill jag ha bättre väder igen 😀

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 20:33
  Permalink

  Här är vi helt överens igen, och jag sörjer redan nu högsommarvärmen vi har haft efter midsommar. Du och jag är nog inga “lagom-människor”, för 18 grader som det varit här idag är absolut ingen lagom sommartemperatur;-)

  Reply
  • 3 juli, 2020 at 10:56
   Permalink

   Ja fy sörjer är helt rätt ord :(. Vart tog sommaren vägen? HOPPAS den återvänder :).

   Reply
 • 1 juli, 2020 at 20:43
  Permalink

  Jeg blir med i juli, så får vi se hvordan det blir seinere.

  Reply
 • 1 juli, 2020 at 22:09
  Permalink

  Ja, jag är defenitivt sommartypen. Jag iölar sommar, sol och ledighet=)
  Trevlig kväll vännen <3
  Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: